Ut på tur igen då

Dags att köpa nya pinnar då för slutet av staketet. Så vi gjorde oss klara och lastade in oss i Mackan. Kuma var ivrig till en början för han trodde vi skulle ut och gå, men när han förstod att vi skulle köra bil backade han upp i trädgården. Jag fick jaga honom runt hela trädgården innan jag lyckades få in honom i bilen. Vi har en hund som är galen i att åka bil och en som hatar det. Jag var helt slut efter denna jakt.

Hej då huset på en stund. Dags att köra iväg och eftersom det är onsdag så är apan tydligen hemma. Vilket gör att det är livat hos grannen. Men vi väcktes av ett riktigt vrål. Ett eller två Mirageplan svepte över oss och det var en väckning som heter duga. Undrar om man kan klaga någonstans? Vakna var vi och det var bara att stiga upp kände vi.

Här skulle det köpas pinnar så vi körde iväg mot Brico Depå.

Fint väder har vi haft hela dagen och nu är vinfälten helt klara inför den nya säsongen. Vi älskar dessa öppna vidder då vi är vana vid skånes öppna slätter.

Efter inköp av pinnar körde vi mot Beziers igen och nu skulle vi botanisera bland diverse prylar hade vi tänkt.

Ner mot havet och affärerna där nere för att hitta något trevligt till vårat trädäck. Vad hade vi inte en aning om men det skulle ju bli JR:s födelsedagspresent hade jag tänkt. Om han inte fann något så fick det bli en senare tur då.

Vi var både här och där tills vi hittade det vi sökte. Inget pråligt men som lyser upp något grått.

När vi så hittat det vi sökte fast vi inte visste det från början, körde vi hemåt. Lidel ska vi besöka senare denna månad för ett bra inköp.Men idag ville jag in till 34:an och rekognisera och det blev vad det blev. Trädgårdstokig ja det har jag blivit.

Hem vill jag JR !!!

Nå vad tycks? Direkt från havets djup har vi fiskat denna amfora. JR har varit duktig i sitt dyk denna gång.

2 svar på ”Ut på tur igen då

  1. Så Kuma satte ner tassen och visade vad han tyckte.
    Trevligt att hänga med på er tur och så fina bilder från nejderna omkring.
    Det blev fint mellan krukorna.

Lämna ett svar