Ännu en blåsdag

JR tog teslan till Super-U efter att vi vaknat och torkat golvet då Turbo markerat på en plats där. Jag var uppe vid sju och fyllde min behållare med prov till labbet. Nåväl inte första gången vid höglöp hon gör på detta viset. I morgon kommer syster för att sticka oss i armarna och det blir en tidig morgon för oss. Men i morgon är en annan dag.

Efter en god frukost och då JR varit ännu en vända till Super-U då han glömde köpa sallad som vi ska ha till middag ikväll, körde vi igång dagen på riktigt. Extra träning för honom idag då. JR gav sig ut och nu skulle Mackan få sig en välbehövlig tvätt. Jag bestämde mig för att köra igång ett annat projekt. Så idag har jag knäskurat hallmattan. Fast då jag har svårt att stå på knä körde jag fällknivsmodellen. Blandade brygd i en flaska med borste och gnuggade på. Det fungerade rätt bra och jag blev nöjd.

JR körde mer stående gnuggande men jag hade absolut inte bytt med honom. När jag var klar med mitt projekt satte jag mig ute och kopplade av men det började blåsa mer och mer. Jag blev glad när JR klev ner från taket och då gick jag och Kuma in.

Men innan jag gick var jag bara tvungen att fota träden på Grönsakstantens tomt. Men de var ju hemma så jag knäppte fort och sedan tog jag ett foto ner mot vägen för att låtsas att det var det jag fotade. Men visst ser det vackert ut ändå med de vita blommorna?

Lite palmer för att påminna om att värmen kommer och blåsten snart avtar. Vi hade +16 idag och lite sol mellan molnsjoken och då var det riktigt varmt.

När jag gått in grottade jag ner mig i mina franska trädgårdstidningar och jag lär mig fler ord och mer om vilka växter som passar i detta microklimat. Vi har ju haft en ovanligt kylig vinter vilket inte hör till vanligheterna. Minusgrader några nätter klarade inte vissa växter av så nu ska jag försöka med något annat. I morgon ska jag till Jardin och eftersom Turbo inte är att lita på så tänker jag gå in ensam och handla. JR ska köpa pinnar och även en häcksax och då väntar jag i bilen med hundarna. Det blir alltså en lite tur i morgon.

4 svar på ”Ännu en blåsdag

  1. Så då är ni stuckna nu alltså och kan andas ut 🙂

    Jag brukar använda Anders som låtsasmål när jag ska tjuvknäppa bilder. Han får ställa sig i riktning mot målet och sen fotar jag vid sidan av honom. Funkar bra, oftast i alla fall 🙂

  2. Jobbigt med mattvätt.
    Blommorna är jättefina.
    Då hade du det trevligt med dina tidningar. Hoppas du hittar vad du har tänkt dig i dag.

Lämna ett svar