En annorlunda dag

Jag hade ställt min klocka på halv nio för vi hade fått tiden att syster dracula skulle komma mellan nio och kvart över nio. Men JR var uppe mitt i natten och upptäckte att Turbo både kissat och bajjat på golvet. Vet inte varför hon gör det var gång hon är i höglöp, för annars väcker hon alltid någon av oss när hon behöver gå ut. Så han hade lite upptorkning medans jag sov. Tack, kan jag bara säga.

Men så ringde min mobil och vi steg upp i god tro att vi hade gott om tid tills vår blodsugardam kom. Men vi hade precis tagit upp jalusierna och klätt på oss, jag tagit ut hundarna för morgonkiss. Då kom hon och vi fick en djädra fart. In med hundarna, fram med grinden och stolen. Klockan var faktiskt kvart i nio. Tror hela proceduren var i en kvart. JR fick avge åtta rör och jag fem. Vilket proffs hon var inte ett enda fel så vi var väldigt glada men trötta efteråt. Frukost och sedan var det dags att köra iväg.

Idag tog vi vägen förbi vår återvinning då vi ville kolla tiderna för när det är öppet.

Vi har ju två vindestillerier i närheten av vår by och detta är en av dem.

Tyvärr var det slut på pinnar på Brico Depå idag så det blev endast en för JR. Men det fanns annat som vi också ville köpa. Det blir alltså ännu en tur bort mot Narbonne senare.

JR behövde en speciell häcksax med långt skaft som de hade gjort reklam för på Lidl och den skulle säljas just idag. Så vi körde till den stora affären i Beziers och JR köpte en av de tre sista. Med andra ord blev det ett lyckat köp. Sedan hade ju jag vissa önskemål och vi körde de ner till Jardin. Jag gick i ensam och nu skulle jag hitta det jag sökte.

Nöjda styrde vi kosan hemåt igen efter ett stopp vid Castorama där JR hittade en hylla för min del av verkstaden. Inte vår by men byn efter vår på fotot.

JR släppte av oss hemma och jag satte igång med att plantera min nya ”pelikan” vårt namn för denna fina blomma. Inte så många blommor ännu men flera blomknoppar så pelargonen kommer säker att bli fin här.

Jag köpte även dessa:

De ska få ersätta bugganvillan som inte klarade att stå mot denna vinter. I morogn ska vi plantera dessa för idag blåste det för illa. Jag har rinnsnuva då det är massor av trädpollen och blåsten gör det värre.

Men ikväll tar vi et lugnt .

3 svar på ”En annorlunda dag

  1. Det blev mycket på morgonen förstår jag. Och mycket hela dagen också.
    ”Pelikanens” blomma lyser så vackert röd där den står.
    Så jobbigt med rinnsnuva. Hoppas det snart går över.

Lämna ett svar