Vårdagjämning idag

Sol men lite kyliga vindar då de kom från nordväst. Jag körde min vipplardag och sedan satte vi oss ute med var sin b-vitamin. Posten kom och vi fick våra resultat från labbet. Vi får se vad madame doktor säger när vi kommer dit.

Jag sopade trädäcket och mattan så det ser riktigt trevligt ut. Turbo verkar vara på slutet av sitt löp nu och det är underbart. Inspektörerna kollade ordentligt på vad vi gjort. JR körde gräsklipparen och det ser ju riktigt bra ut här på framsidan.

Där på baksidan är gräsmattan som en väldigt tät mjuk matta just nu. En början på gräsmattan som ska bli här.

Jag snörvlar på i god ordning. Eftersom det är pollen i luften förstår jag varför jag nyser och ögonen rinner. Trädpollen säger min varning och troligtvis är allt en allergisk reaktion jag genomgår. Har fått en ekologisk nässpray av JR som verkar fungera rätt bra så inom någon dag ska jag vara lite mer normal hoppas jag.

Vi har lite att jobba på när det gäller gräset och det får ta sin tid. Nu ska det bli varmare dagar och sol så jag har börjat mitt vattningssystem och JR har tagit hälften av plantorna på sin post. Blir förhoppningsvis många dagar ute i trädgården framöver.

Turbo blev nöjd med min sopning och provade att ligga ute på mattan. Vi har den lite för att när det blir sommar så blir plattorna väldigt varma och vill inte att hundarna ska bränna tassarna.

Än så länge har jag x antal papper som jag snyter mig i men det känns bättre med den nya nässprayen. I morgon är det söndag och vi hoppas på en sovmorgon men vem vet?

  4 reaktioner på “Vårdagjämning idag

 1. evadramin
  mars 20, 2021 kl. 23:58

  Allt ser så trevligt ut tycker jag. Hundarna verkar att njuta av att det har blivit sopat ser det ut som.
  Jobbigt med allergin men hoppas att nässprayen hjälper.

 2. mars 21, 2021 kl. 10:00

  Skönt att nässprejen verkar verka! Hoppas det blev en skön sovmorgon idag då 🙂

 3. mars 27, 2021 kl. 10:51

  Prova Clarityn! En tablett om dagen.

  • mars 27, 2021 kl. 11:54

   Finns inte här nere men har köpt något liknande på Pharmacia i vår by.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: