Regnig lördag

Hela dagen har det regnat och vi fick ta fram en hundhandduk ur kistan. Torka tassar är lika ovant för oss som för hundarna. De undrade lite varför vi tjafsade med sådant. Men de ville inte gå ut långa stunder då det regnade. Vi behövde inte vattna och det ser ut som att vi får samma väder i morgon.

Jag hade ju min vipplardag men varför inte passa på att tvätta fönstren när solen höll sig ovanför molnen. Jag tog de fönster som jag nådde med mina taxben och JR de stora franska fönstren. De är lite väl höga för mig. Sedan har JR satt fast en ny magnet på garderobsdörren som bara vill åka upp. Vi har ju allt linne där och det är bra att kunna stänga ute allt damm och annat som far runt.

I morgon ska det bli åtminstone tre grader varmare och det tackar vi för. Idag var det lite väl kyligt och även lite för blött. Men vi har ju ändå 300 dagar med sol så klaga vill man ju inte. Fast hundarna är inte glada när det regnar. De har sovit mest hela dagen och vi har tittat på youtube klipp om en seglingsresa runt Amerikas kust.

Fast JR är nöjd med att det regnar för han har sått nytt gräs här. Lite sol och värme på det sedan så får vi nog lite grönt här också. Vår nya redrobinhäck är nog också glada för detta regn. Citronträdet är det i alla fall för nu kommer nya blad och jag är så glad för det.

Ikväll är det dimma och det betyder att varmare luft är på väg in. Hejdå mistral och välkommen värme. Fast vi har väldigt hög luftfuktighet och det är lite jobbigt. Men vi vänjer oss vid det också.

4 svar på ”Regnig lördag

  1. Jag hade planer på att tvätta fönster idag, men sen såg jag att prognosen för nästa vecka ser regnig ut, och då blir dom ju prickiga igen. Jag väljer nog att helga vilodagen istället 😀

  2. Regn behövs verkligen, naturen njuter och växtligheten sätter fart.
    Magneter är bra till mycket!

Lämna ett svar