Regn även idag

Vissa av familjemedlemmarna börjar tycka att det är rätt tråkigt med allt regnande. Då syftar jag på våra fyrbenta som inte uppskattar regn. De vänder på trädäcket och vi får nästan putta ut dem i trädgården så de ska göra sina behov. Kuma hatar att bli våt om tassarna och ser väldigt lustig ut när han lyfter dem högt upp i luften.

Här hittade vi Turbo största delen av dagen. Som att hon ville glömma den här dagen helt. Hoppas att det åtminstone blir uppehållsväder i morgon. Det ser lovande ut när jag tittar på rapporterna så nu håller jag tummarna.

Idag har jag bytt lakan i sängen som vanligt och så har vi gjort golven rena. JR har greppat snabeldraken och jag fortsatte med min mopp. Härligt när det luktar rent inomhus.

Kuma bryr sig inte ett dugg om hur vi rumsterar om med saker. Inte något som han är intresserad av och ju äldre han blir ju djupare sover han. Jag hade en lite skakig morgon då jag plötsligt fick knip i magen och tillslut måste sätta mig på min tron. Det visade sig att JR också haft en liknande upplevelse en timme tidigare . Så de pizzabottnar vi sparade till hundarna, kastade vi bort . Idag fick de sin vanliga mat och vi kan nog få en lugnare natt, då vi tänker äta korv med bröd till middag.

Just nu går jag lite i väntans tider och bara lite sol så ska den nog slå ut. Men idag slår regnet ner som det ska vattna för en hel månad. Vi kan nog vänta ett tag med vår vattning.

Ny vecka i morgon och på tisdag får vi vår första spruta mot covid-19. Det ser vi fram mot.

4 svar på ”Regn även idag

  1. Hundar är bra på att sova.
    Och det blir väl en bild när väntan är över och den håller på att slå ut.

Lämna ett svar