Skam den som ger sig

Vi började dagen med lååång sovmorgon. Kände oss trötta och hundarna verkade också känna sig så. Ja, Kuma har aldrig sagt nej till sovmorgnar och hans diskussioner med JR när vi vill att han ska följa med ut på toalett är helt obeskrivliga. JR vinner ju alltid men ibland undrar man hur det ska sluta.

Turbo är helt slut om kvällarna och slocknar direkt efter att hon ätit middag. Det är jobbigt att vakta trädgården, för det verkar vara det hon gör. Ibland somnar hon där ute.

Nu kommer det bilder från igår också för jag överlistade datorn. Eftersom den uppdaterat sig så hade den på något sätt trixat till det så att fotodelen inte fick kontakt med biblioteket. Men efter lite fnulande kom jag på det hela och nu har jag mina foton där jag vill ha dem och så att jag kan lägga upp dem här.

Fråga mig inte varför de inte kom på rätt ställe för det har jag ingen aning om. Jag är bara glad att veta hur jag får tag i dem igen.

Idag har vi haft lite mellanväder. Sol ibland och molnigt ibland. Varmt ändå så vi har vistats lite ute mellan varven. Men idag var det golven som skulle bli rena så det har vi sysslat med. JR var glad att vår bagare öppnat efter stängningen, för då behövde han inte cykla till grannbyn. Vi är inte så förtjusta i de bagetter som den bagaren bakar.

Varje dag vid fem kommer vårat duvpar hem för att äta kvällsmat vid Leo. Vi skulle nästan kunna ställa klockan efter dem.

Så har ännu en helg förflutit och nu känner vi oss väldigt säkra på att inte drabbas av någon följd på grund av vaccinet.

2 svar på ”Skam den som ger sig

  1. Det där känner jag igen. Att lyckas men har ingen aning om hur jag gjorde. Datorer verkar leva ett eget liv emellanåt.
    Vad trevligt med duvparet som matgäster.

Lämna ett svar