Liten shoppingresa

Idag tog vi våra vaccinationsbevis, pass och plånböcker för att göra lite ärenden. Första anhalt var egentligen till tankautomaten men den fungerade inte så vi körde iväg då vi egentligen hade tillräckligt med diesel i Mackans mage.

Passade bra att göra en liten tripp idag då vädret inte var så roligt. Hade nog kommit en skvätt regn på morgonen men resten av dagen har det varit torrt.

Här brukar vi ta våra promenader och vi njuter verkligen över det öppna landskapet, skåningar som vi är eller ja JR åtminstone. Men jag vill hellre ha detta än skog och berg. Det är fint att se dem på håll och vi njuter oerhört då vi kör hemåt med bergen i bakgrunden. Men det är här vi vill vara bland alla vinfälten.

Första anhalten var veterinären i Beziers och Turbo fick sin pedikyr. Det var hon glad och nöjd med.

En mindre glad Kuma var näste kille till rakning som man säger. Mindre glad då den som klippte lyfte hans ben för högt. Inte något han gillar alls. Därför blev det en jobbig dag för vår lille kille. Inte någon av de ordinarie klipparna som gjorde detta. Men vi tänkte att nästa gång ska vi boka tid hos den Veterinär som just öppnat i byn. Skönt att slippa åka ända till Beziers (tar 10 min) men ändå. Man ska gynna alla lokala affärsidkare.

Sedan körde vi till Joio och köpte tuggben och läs och häpna växter. Ja, jag shoppade verkligen loss idag och JR blev glad också.

Har man aldrig haft en HD så måste man ha det en gång i sitt liv tycker jag. Jag slog till på en fin som JR kan titta på varje dag där den står på spiselkransen.

Ett kort stopp på Lidl innan vi körde hemåt blev det. Vi behövde apelsiner och ägg till morgondagens frukost. Nu fick jag en fin present.

Jag köper ju sällan blommor att ställa inomhus då jag har alla mina fina rosor utomhus. Men dessa pryder spiselkransen de också. Kuma går gärna och luktar på mina rosor utomhus. Igår kväll stod han länge och luktade på rosorna på busken vid fönstren till allrummet. De doftar verkligen gott nu. Rosmarinen doftar så gott den också. Vilken härlig tid detta är.

Jag köpte ju lite mer på Joio men nu blir det en klipphängara á la Ama. Man lär sig.

1 svar på ”Liten shoppingresa

  1. Roligt att få hänga med er i dag.
    Motorcykeln är helt underbar.
    Vilken vacker bukett med rosor.

Lämna ett svar