Vi lägger söndagen bakom oss

Ännu en inte solig dag har vi haft och nu längtar jag efter sol. Inget regn men bara grå himmel. Den enda som varit ute precis hela dagen är- ja, ni gissar säkert rätt.

Vet inte vad Turbo hade för sig där i hörnet men tydligen var det något med en fågel som retade henne. För hon tittade upp i träden hela tiden. Sedan har hon fullt sjå med att bevaka så någon eventuell katt slinker in i trädgården. Tror vi har en som tassar runt här under natten.

Kuma försökte lista ut vad Turbo sysslade med men gav upp tillslut. Klockan halv sju fick jag säga till Turbo att komma in för vi kan ju inte ha vår tös ute om kvällarna hur länge som helst. Nåväl hon var trött så det var inte så svårt att locka in henne.

Ha, trodde ni att det inte skulle bli en ros idag? Detta är samma ros som jag fotade igår. Så vacker att det nästan gör ont i mig. Med fler knoppar på alla andra buskar blir det fler foton på rosor.

JR köpte jord igår och strödde ut men jag hade ingen aning om exakt var han strödde den. Idag blev jag varse var den hamnade och nu hoppas jag att gräset ska växa upp snabbt. Inte bra att ha hundar traskande här. De gillar att mumsa i sig av jorden och då blir det rännskita av alltihop. Lite svårt att plocka upp för JR som ju har det sämsta luktsinnet och fått den arbetsuppgiften.

Just nu lider jag av en arbetsskada så jag har sjukskrivit mig. Fick tennisarm när jag moppade golven idag. Jodå, det kan man visst få. JR har tydligen också sjukskrivit sig då hans rygg protesterar efter att ha dragit omkring snabeldraken. Så i morgon tar vi det lugnt eller ? Vi får se hur morgondagen artar sig. Måndag ska det tydligen vara då säger almanackan.

  8 reaktioner på “Vi lägger söndagen bakom oss

 1. maj 17, 2021 kl. 10:14

  Ja, då får ni verkligen vila upp er ordentligt idag – förhoppningsvis i sol!

  Ha det gott 🙂

 2. evadramin
  maj 17, 2021 kl. 12:14

  Lite trist med gråväder. Hoppas ni har sol i dag så ni kan vila ut i värmen då.
  Underbart med en bild på dina fina rosor.

 3. maj 18, 2021 kl. 01:28

  Blev måndag även här. Fantastisk ros och jag ser sammet som du skrev. Natten är sen 01:24 och jag mår väldigt bra på nätterna. Imorgon drar vi hem till stan, vattna blommor, hämta post och paket, sen ut hit igen. 🛌 💚

  • maj 18, 2021 kl. 02:22

   Vi är uppe sent vi också. Varje kväll. 🥱

   • maj 18, 2021 kl. 11:02

    Vi är hopplösa nattugglor och så skönt att vi kan vara som det passar oss tillsammans.

   • maj 18, 2021 kl. 12:04

    Kan hålla med om det till 💯 procent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: