På uppdrag idag

Idag öppnar en del affärer och vi har ju haft korpgluggarna öppna då vi haft ett objekt vi vill ha. JR kom hem efter brödinköpet idag och sade att nu är det dags. Vi gjorde oss klara och det var två stycken som inte blev så glada.

Men JR körde säckakärran och jag kan idag inte gå med två hundar efter min olyckliga vurpa. Har fullt sjå med en hund och mig själv. Halta Lotta det är jag det.

Vi kom till Super-U teknik precis då de öppnade efter lunchstängningen. Här i Frankrike har man två timmars lunch och det är inte alls så konstigt nu när man vant sig. Efter att ha pekat ut det vi skulle ha kom en grabb och bad oss följa med bort till lagret. Jag stod och väntade då JR följde med in.

Vår externa frys skulle nu rullas hem. Den lilla frys vi har i köket känns lite för liten tycker vi så nu ska denna få stå i verkstaden. Bra med fack och nu kan vi köpa hem kött mm då de säljer billigt. Förresten fick vi frysen billigare än den kostat tidigare. Bild kommer senare när JR gjort klart i verkstaden med bänk och ben till den.

Klart att jag hittade rosor att fota idag med och de var många. Rosornas väg leder till affären. Hela vägen från rondellen hit. Här fick jag springa över så gott jag nu kunde då två bilar stannat för oss vid övergångsstället. JR var redan över och jag hamnade på efterkälken på grund av dessa vackra blommor. Tur jag fick vila efter en stund för min rygg säger nej och mina höfter likaså.

Precis när jag pustade tittade jag åt sidan och får syn på dessa söta puffar. Vill ha sade min hjärna men min mun höll tyst. Måste hem och se var jag kan få plats med röda puffar.

Rundade kurva till George Clemenscau och planteringen blev så blek för plötsligt tittade solen fram och med papper i handen hann jag inte ändra bländaren. Pjuh, nu blev det varmt och fasen vad ont det gjorde i benen. Klenpipa säger jag till mig själv.

Ett hus på denna gata har nyligen blivit sålt och man har inte hunnit göra så mycket vid trädgården, men ser ni vid den röda pilen? Alltså det är en jättestor alovera och något sticker upp från mitten av den. Borde nästan vara censur på sådana saker. Undrar om jag kan se den från vår trädgård? I morgon ska jag se om det går för denna sak vill jag hålla koll på. Vad kommer att hända med den? Rapport kommer var så säkra. Om jag inte ser den från trädgården så får jag börja patrullera den gatan minst en gång i veckan.

Väldigt mycket lugnare på vår lilla gata. Här är vinstockarna från gatunivå. Glada hundar mötte oss när vi öppnade dörren och sedan har vi suttit ute resten av dagen. Jag var förstås inne en stund då jag gjorde ny apelsinjuice och JR har pysslat med den externa frysen. Nu återstår endast benet till bänken och det blir mycket bra alltihop.

Nu håller vi tummarna för att Tusse går till final i Eurovisionfestivalen.

5 svar på ”På uppdrag idag

  1. Stackars vovvar, men dom ju desto gladare när ni kom hem igen.
    Det gick ju bra för Tusse, roligt.

  2. Ja inte såg dom så lyckliga ut dom som blev lämnade hemma… Desto gladare när ni kom tillbaks igen såklart 🙂
    Jag stannar också och fotar ofta – då har man en chans att ta igen sig lite med “giltig anledning” 😀

    Ha det gott!

Lämna ett svar