Pingstafton

Undrar lite hur många som gifter sig just denna helg? Vädret brukar ju vara så bra just denna helg och så även här nere i södra Frankrike. Det började med molnig himmel men under dagen lättade det upp och himlen blev blå. Temperaturen kunde vi absolut inte klaga på. Jag hade ju min vipplardag och JR gick ut för att riva bort ogräs från vår uppfart. Det ska bara bort var hans devis för dagen.

Hade tänkt få en fin bild på Turbo här men hon kände inte för det idag utan fann en mer rofylld plats.

Larvigt tyckte jag men Turbo tyckte att det var en fin koja. Jag lämnade henne där och gick runt hörnet för att titta på mina rosor.

De är lite vindpinade just nu men snart kommer de att återhämta sig och jag ska klippa bort allt gräs när min rygg säger ok.

Så vacker och skör. Nya knoppar kommer och jag är bara så upprymd. Färgen är helt fantastisk.

Lite blyg där i bakgrunden men denna ros kommer att bli helt fantastisk. Okej, medger att jag missade med focus på denna bild men jag är en amatör och då kan det bli såhär.

Grannrosen blev däremot i fokus och den blir även en fantastisk sensation när den slår ut. Ni ser de gula kanterna och vänta bara.

Fattar inte riktigt hur rostokig jag kunde bli när vi flyttade ner hit men hela trädgården är min älskade plats och att den skulle betyda så mycket för mig.

Se där en av våra oleander har börjat blomma och denna står på baksidan av vårat hus. Men knoppar finns på allihop så snart har vi blommor överallt. Precis det jag vill ha. Min rygg har tagit en del stryk nu och jag måste tyvärr vila någon dag till. JR satte sig på uppfarten och ryckte ogräs. Hans nacke är väldigt solbränd just nu.

Ikväll ska vi se finalen i Eurovisionsong contest och äta havsaborre till det. Jag ser fram mot den middagen.

3 svar på ”Pingstafton

  1. Jag har ätit fruktpaj med vaniljsås till kaffet framför mellot på tv. Jag har nog blivit gammal, säger att alla kvinnor verkar ha stripkläder på sig.
    Rosorna är fantastiska här är det kallt igen och idag har det vräkt ner blandat med sol.
    Kram 💙

  2. Vi såg faktiskt ett brudpar som fotade sig på gamla kyrktorget när vi gick förbi där igår. Fotografen uppmanade dom att ta av sig munskydden. Haha! Hade ju blivit rätt snygga bröllopsbilder annars. Tror nog att polisen skulle ha haft överseende ifall dom hade sett “brottet” 😀
    Jag tycker att Turbo hittade en jättefin koja!

    Ha det gott!

Lämna ett svar