Glömde en sak idag

Hade tänkt tvätta kläder idag men det blev inte så för jag glömde bort det hela, eller hemska tanke förträngde jag det. Nej, absolut inte. Men vi hade en konstig upplevelse igår morse och den kanske påverkade oss idag. Jag brukar alltid skaka täcken ute och borsta av kuddar från hundhår, när jag bäddar varje morgon. Turbo brukar nosa omkring i gräset och när jag gått in med första täcket hör jag ett skrik från henne. Jag rusar ju ut och ser en ros ligga i gräset med x antal taggar på stjälken. En sådan ros har inte vi i vår trädgård och frågan är var den kommer från?

Jag lägger den på det blå bordet under x antal heliga svordomar och kanske nämnde jag mairen också. Fimpan och askan på andra sidan staketet flög in hörde jag. Hm…. Så när JR kom hem från brödinköpet visar jag rosenkvisten och han kliver upp på de ostadiga stolarna och hojtar in till tanturna. De kommer ut och JR frågar om det är deras ros. Först nekar de men tillslut häver de båda ur sig x antal ord som inte är franska. Vi fattade nada men tillslut gav jag upp och bara pratade engelska med dem och så gick vi in. Vad hände?

Idag var en helt annan dag och det har varit väldigt tyst idag från grannen och det var skönt. Undrar vem som slängde över rosenkvisten? Eller vi anar då det kommit en del konstiga saker tidigare och bara då askan befunnit sig i Flintstones hem. Ja, vi kallar dem familjen Flinta. Trots att vi gått förbi deras brevlåda x antal gånger har jag glömt att titta på vad det står där så Flinta blir det. Vet att Fimpan varit hemma då jag känt av ciggarettrök och det tyder på närvaro från rökare.

Det har varit varmt idag +25 men molnigt mest hela tiden. Jag startade dagen efter frukost med att pressa ny juice till i morgon. JR laddade Brita med nytt vatten. Han är inte riktigt överens med smaken där men jag tycker att det är helt ok att det inte smakar någonting. Kallt vatten utan bismak, Tack.

JR har tillbringat dagen med att sitta på baken. Men titta så fint det blir när allt ogräs är borta. Jag har försökt men inte orkat rycka upp ogräset så det har mest blivit att jag kört ner allt med min B&D. Men nu var det dags att ta bort allt ansåg JR. Det blev verkligen fint och jag hejade på allt vad jag kunde från frontseat på trädäcket. Kuma var nöjd med att veta var JR placerat sig idag för han brukar vara än här och än där vilket Kuma inte är så förtjust i.

Bjuder så på fredagens ros som är dagen till ära rosa. Men titta i mitten hur den glöder av gult så om någon dag är det en helt annan färg. Så njut av den allt vad ni förmår.

Våra oleandrar har börjat blomma nu. Massor av vita blommor på denna. Som vanligt följer Turbo med mig på mina inspektioner av trädgården. Tror inte hon hade så bråttom till vår GT utan jag hade lovat middag efter att ha fotat lite. Därför hade hon bråttom runt hörnet. Vårat härfågelspar verkar ha klarat att föda upp barnen bra för nu flyger de som tokiga hela dagarna. Får inte glömma att lägga tvätten i maskinen i morgon.

  4 reaktioner på “Glömde en sak idag

 1. juni 5, 2021 kl. 09:47

  Stackars Turbo. 😥

 2. juni 5, 2021 kl. 10:12

  Men så illa att dom ska hålla på att kasta över grejer på det där viset! Visserligen gillar du ju rosor, men ändå…
  Instämmer fullständigt med dig – kallt vatten utan bismak, tack!

  Här regnar det idag. Igen…

  Ha det gott!

 3. evadramin
  juni 5, 2021 kl. 10:36

  Synd om Turbo men hon kom nog snabbt över det.
  Det blev väldigt fint utan ogräset.
  Ännu en vacker bild på en tjusig ros.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: