Bara att öppna dörren ut

Kan inte säga att natten var bra. Båda hundarna vill plötsligt knöla bredvid mig och jag är en väldigt varm person. Ska jag avslöja att jag sover näck? Ja, det ska jag nog för det är dagsens sanning och har varit sedan barnsben. Jag tycker inte om att ha kläder på mig om natten och kan i nödfall ha en t-shirt som döljer det heligaste. Så nu har jag berättat en väldigt personlig sak om mig. Gillar egentligen inte det men så får det vara. Natten som var hade jag kanske 30 cm att ligga på och ingen plats för mina ben. Där nere låg Kuma som njöt av fläkten och bakom ryggen låg Turbo som valt att lägga rumpan vid min rygg. Snacka om ryggvärmare. Okej, JR hade en pälsmössa kring huvudet och var våt som en disktrasa när han vaknade i morse. Visst är det härligt med hundar?

Varmt har vi haft det idag och lakanen som jag tvättade torkade på knappt två timmar. En timmes arbete blev det idag för oss då värmen satte stopp för något längre. +32 i skuggan och nu börjar gräset bli brunt. Jag tog min B&D och klippte alla strån som sedan blir så vassa och elaka för hundtassarna. JR fortsatte med att riva ogräs på uppfarten och nu är det inte mycket kvar.

Våra härfågelungar börjar bli stora och det är faktiskt tre stycken som gömmer sig under våra takpannor ovanför verkstaden. Nu har de börjat flyga ut och snart klarar de sig nog själva . Har bestämt mig för att köpa ett nytt objektiv som har mer kapacitet att fota det lilla och de som är en bit bort. Tror Darty har vad jag söker.

Skulle fota dagens ros men höll på att svimma i solen och ljuset var så starkt. Inte syns det att den är orange heller? Blev besviken på fotot men den får ändå vara med idag.

Oleanderna har börjat blomma och ikväll har vi vattnat både här och där. Solen är så skarp och alla törstar. Hundarna dricker bra med vatten och jag är så glad för att vi köpte en vinkyl för där ligger en flaska med hundarnas vatten också. Går inte att få riktigt kallt vatten ur kranen när det är såhär varmt.

JR tog in stora fläkten idag och Kuma älskar det. Turbo ligger i sovrummet vid den andra fläkten. +30 när vi valde att gå in vid 20.00 ikväll. Ska nog hänga undan min väst i morgon. Nu ska jag inte tjata men JR drömmer om den och jag hade inte sagt nej till ett dopp idag. Men en dag händer det eller hur?

11 svar på ”Bara att öppna dörren ut

  • Vi har 20 min till Medelhavet med fina sandstränder och det finns en strand för hundar också. Men närmare är det till floden Orb som ligger 5 min från vårat hus. Fina sandbankar där hundar får vara.

 1. Det var trängsel i sängen förstår jag. Och inte har man hjärta att köra bort dom heller.
  I den värmen hade det så klart varit skönt med en pool. Dom dyker nog snart upp!

 2. Nu är ju inte Frasse stor som era hundar och tursamt nog ligger han helst nere vid mina fötter och hoppar oftast ner till golvet innan jag somnar.
  30 grader … jag smäller av av blotta tanken. Här har vi haft en sväng i helgen uppåt 27 grader men så igår kom en regnfront och nu är det 18 grader ute. Jag jublar över den nya värmepumpen med sin AC, som har varit gudomligt skön att ha på. På natten får den gå, sover så gott i det svala. Så nu överlever jag vilka sjukt heta somrar som helst.
  😎🐝😎

 3. Tydligen lättare att leva med hundar än med katter. Våra katter kivas och slåss om sina revir. Bara en katt i varje säng, så det så.

Lämna ett svar