Det kunde bli varmare

Idag kändes det som vi steg ut i en varmluftsugn eller jag ska nog säga steg in i. Men någon hade glömt sätta på fläkten för den var inte alls igång.

Kuma var måttligt road och vi undvek att gå till baksidan så de slapp gå på varma plattor. Mina sandaler som alltid står ute var om något heta kan jag lova. Där och då bestämde jag mig för att det fick bli inomhussysslor idag och JR höll med om att det var en bra idé. Apan alias BollKalle som jag ska benämna honom från och med nu var i skolan så dagen har varit väldigt lugn. Någon av mina läsare tyckte att jag var elak som benämnde honom för a-ordet. Men vi har nog medhåll från fadern i huset om att det är en jobbig unge för han ryar åt honom när han är hemma och så lägrar sig lugnet igen. Vi kan åter höra fågelkvitter istället för en massa konstiga ljud.

Endast en liten bit från staketet landade en stor sten i storlek av min fot. Hemska tanke om denna hamnat på någon av hundarna. Nåväl JR visade den för Fimpan som stod med en cigg i munnen, vilken hamnade i marken då hon såg den. Sedan dess har inget kommit infarande i vår trädgård och det är vi glada för. Vi har nämligen hittat vår pool och beställt den. De som ska dimpa i den är endast människor och kanske någon badsugen hund.

Vi har fin skugga här på eftermiddagarna och då sitter vi gärna och lyssnar på en podd, äter lite ost och päron samt till det blir det ett glas rosé. Vad gjorde vi inne idag då? JR höll på med dörren till toaletten och jag hade en spa dag. Inpackning i håret och rakning av benen samt lite annat pyssel. Härligt och håret har fått nytt lyster igen. Kanske måste jag sopa mattan här i morgon?

Kuma tyckte att det fungerade bra att ligga här ändå. Det hade varit skönt med lite vind men icke sa vädergudarna. Det skulle tydligen vara någon slags månförmörkelse idag, men den såg vi inte röken av.

När vi gick in strax efter 19.00 så var det +32 ute och +29 inomhus så JR tog fram nr 2 av R2D2 som vi har i rummet. Den i sovrummet startade jag direkt vi kom in. Vi har tropiska nätter nu så de behövs verkligen.

Så glad att vi hittat vår pool och det är en fransk firma så det blir rätt snabb leverans. Här ska byggas!!!!

  6 reaktioner på “Det kunde bli varmare

 1. juni 10, 2021 kl. 20:32

  Lycka till med poolen! 🙂 Det är galet varmt ute ^^;

 2. juni 11, 2021 kl. 09:59

  Grattis till poolfyndet! Det kommer att bli fantastiskt skönt för er när den är på plats 🙂

 3. evadramin
  juni 11, 2021 kl. 11:57

  Ja, nu är det bara väntan kvar. Hoppas att poolen anländer snart så ni kan svalka av er ordentligt. Skönt med ordentlig AC inomhus i den hettan.

  • juni 11, 2021 kl. 12:13

   Ja nu behöver vi AC kan jag lova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: