Midsommarafton i Sverige

Här i Frankrike firar vi inte denna typiskt svenska afton. Men vi tänkte ändå göra detta till en speciell fredag, så det blir en flaska crémant och moulesfrites i kväll. Tidigare idag har vi suttit på trädäcket och smuttat på ett lokalt rosévin och ätit lite ost till det. Vi tyckte att vi var värda den belöningen då både jag och JR avverkat var sitt träningspass.

Detta var vad jag tänkte ta mig an idag. Har gått och tittat snett på busken en lång tid. Klippte ned den i våras och nu är det alltså dags igen. Så på med jobbarshortsen och solhatten för solen är het. Klarade av att byta klipp själv på B&D och sedan satte jag igång. JR tryckte ned cowboyhatten, satte en våt handduk runt halsen och nu var det gräva som gällde.

Ja, jag vet att det är midsommarafton, men inte här ju. Endast en härlig fredag och vi håller oss igång med aktiviteter.

Nå vad tycks? Jag är hyfsat nöjd och belönade oss med en 25 cl öl i skuggan. Men först tror jag att både jag och JR hällde i oss lika mycket vatten. Man blir törstig i solen. Bara för mig att sopa ihop allt klipp och sedan dressade jag om till min älskade klänning. Gjorde var sin GT som vanligt då det är fredag.

JR körde tre skottkärror idag vilket betyder att det är ca 36 st kvar. Jag var inte tillfreds med att det var tre kärror med jord då vi sagt två per dag. Men så var det gjort och JR fick en lång skön sval dusch efteråt.

Man kan bli väldigt trött av att titta på också. En del rötter hamnar i hinken och jag har en bra hög vid pergolan vid palmen nu. Så det får kanske bli mitt träningspass i morgon. Jag tror nämligen det för högen sticker i mina ögon.

Men ikväll tar vi det lugnt och bara njuter.

  4 reaktioner på “Midsommarafton i Sverige

 1. juni 25, 2021 kl. 21:39

  Hoppas ni har en trevlig kväll 🙂 kram

 2. evadramin
  juni 26, 2021 kl. 11:18

  Busken blev jättesnygg. Du har fått kläm på det nu.
  Visst blir man trött av att titta på!!

  • juni 26, 2021 kl. 11:49

   Ja det är väldigt ansträngande att vara arbetsledare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: