Vippling med tunga lyft

Ännu en solig dag väntade oss när vi steg upp. Jag lät JR sova till 11.00 då han verkligen behövde det. Han var nämligen orolig för att hans dator stängt ute honom. Så det var mitt nummer ett problem idag. Nåväl vi lyckades få en frukost och JR traskade ut för att göra klart poolen. Jag skulle vippla men började med hans dator och voila!! Jag lyckades öppna upp och nu är allt ok. Så skönt och jag kunde vippla klart.

En öl ute och så var det då dags att göra tunga lyft.

Jajjamän blocket är uppe och det gick fortare än de andra två. Nu har JR även gått med krattan och plattat till marken. Ser bra ut men nu ska det till sand och sedan slätas till. Tillslut en matta likande den vi har på plattorna. Lite bredare bara och på måndag bär det iväg mot Brico Depå.

Det var inte Turbo som lyfte upp krukorna på betongklumparna. Men hon blev trött av att titta på antar jag.

Vi behövde vattna idag och det går ju att hålla koll överallt eller hur? Ikväll var det lite svårt att gå in då det var en ljuvlig kväll. Men hundarna var trötta och ville gå in.

Man får hjälpa till lite här och där så växterna hittar rätt. Ja, rätt för oss alltså. För vi vill ju att blåregnet ska falla på oss.

I morgon är det söndag och vi fortsätter med vår pool. Som har blivit godkänd av både kommunen och police municipal. Perfekt tycker vi.

3 svar på ”Vippling med tunga lyft

Lämna ett svar