Helgkänsla

Nu har vi ju kommit så långt vi kan med poolen och behöver köpa en del saker. Därför ska vi köra till Brico Depå i morgon och göra en del inköp. En del sand till botten, en matta över det och eventuellt ett vattenpass extra långt. Nu är det ett gubbadagis vi ska till så vem vet vad mer vi kommer att behöva? Jag ska packa min fina gula väska med tidning och annat trevligt för JR får gå in själv och botanisera. Naturligtvis köper vi med livrasion och hoppas att det inte ska ta så lång tid innan allt levereras hemma.

Gick ner till grinden och luktade på träpallen som står där. Ser fram emot att ta upp allt och bygga poolen. Kommer ihåg när JR gjorde trädäcket och sedan spaljen hur gott det doftade från träet. Nu när man står i marknivå ser man hur höga vinstockarna blivit.

Vi gjorde rent golven inomhus idag och det är vad vi oftast gör på söndagarna. Snart kanske vi även kan inkludera ett dopp för att svalka oss. Idag blev det dusch istället och det var verkligen skönt. Jag har en förhoppning om att komma till Darty snart och köpa ett nytt objektiv till min kamera. Sedan vill jag köpa en yogamatta för mina knän tar stryk av våra hårda golv. Jag har ju börjat med ett nytt program som gör att jag måste ner på golvet. Inget problem egentligen men när jag ska stå på ett knä gör det in i he ont. Jag har lite jobbigt med att komma upp från golvet men soffan ger bra stöd och efter lite vila så fungerar det. Bara att öva så ska det bli bra tänker jag.

JR har krattat ut all jord på denna sida då min arm strejkar en del. Innan vi gick in för denna dag var jag ju tvungen att gå runt och Turbo hänger som vanligt på. Det växer på bra här och jag bara älskar hur allt trä grånar. Så snyggt. Vi tänker ju så gräsfrön över jorden och även ha på riktig fin trädgårdsjord över det. Detta är ju vår grillplats och den ska bli mysig hade vi tänkt.

Palmerna växer också och förhoppningsvis kan de ge fin skugga här på udden. Såhär på kvällen sitter man skönt på bänken i skuggan. Vår trädgård är ett fortgående projekt och kommer väl aldrig bli helt färdig. Men det är ju tjusningen med att ha en trädgård.

Mina rosor är på gång att börja blomma igen och det är knoppar överallt. Något som gör mig lycklig. Det finns allt någonting varje dag som ger lycka. Igår körde Tour de France genom grannbyn och det var många lyckliga människor som festade där. Vi var så trötta efter våra tunga lyft så vi avstod detta år. Men de kommer nästa år någonstans nära oss. Första året när vi flyttat in här körde hela karusellen förbi vår by. Så man vet aldrig hur det blir nästa år.

Så nu sätter vi igång ac:n inomhus och säger godnatt. I morgon ska vi göra en tur för inköp och vill vara pigga och utvilade.

4 svar på ”Helgkänsla

  1. Coolt att Tour de France kör där i era trakter. Fast jag förstår att ni avstod denna gång, ibland är vilan viktigare än nöjena 🙂

    Ha en fin start på veckan!

  2. Livet är bättre när man kan glädjas åt det lilla. Det blir liksom mer att glädjas åt.
    Hoppas era inköp i dag blir bra. Så bra med hemleverans.

Lämna ett svar