Bra dag för inköp

Ingen sol idag utan gråa moln med lite blå glimtar emellan. Varmt +30 och det kändes lite tråkigt men vi hade ju något att göra idag. Så efter frukost satte jag Kuma i kopplet för han tvärvänder när JR kör fram Mackan till grinden. Ska vi ut med den där igen tycks han mena. Hemma är bäst enligt honom. Men Turbo blir som tokig för hon vill verkligen åka med.

Allt stängt och så sade vi hej då huset för ett tag. Det känns i mig när vi kör iväg och det är endast vetskapen att det endast är för ett litet tag som vi lämnar. Vårt lilla fina hus uppe på udden som jag kommit att tycka så mycket om. Nu skulle vi först till pharmacia då JR fått något i ögat så han behöver ögondroppar för att droppa i ögat. Det gick ju snabbt att köpa och så for vi vidare.

In i rondellen och mot Brico Depå trodde jag. Men när jag hojtade till att vi skulle svänga till höger och JR gjorde som jag sade så utbrast han att vi ju inte skulle till Depå. Vi skulle till Brico Man som ligger åt helt andra hållet. Tänk vad fel det kunde blivit. Nu kunde vi vända rätt snabbt och köra vidare mot Beziers istället för mot Narbonne. Ett namn som är så likt men ändå inte för de olika Brico har olika sortiment och det gäller att åka till rätt.

Lite kö fortfarande innan vi kunde köra vidare mot en annan sida av staden. Helt fantastiskt med denna ringled som de byggt och som ännu inte är helt klar i vissa delar. Liknar de ringleder som de byggt runt Malmö. Denne man som fått sitt porträtt vid denna rondell har ett finger med i det hela. Tyvärr kommer jag inte ihåg hans namn trots att jag sett det flera gånger. Får skylla på ålder här.

Vi var snabbt nere vid rätt affär och kunde konstatera att nu är det en hel del husbilar på vägarna. För någon månad sedan var vi väldigt ensamma.

JR traskade iväg och efter ett tag kom han förbi och gick in i affären. Sedan kom han ut med en lapp och meddelade att vi få leverans på torsdag. Men det var lite småsaker vi behövde som ny ringklocka till grinden och ett extra långt vattenpass.

Inga problem tyckte Turbo. Jag håller ställningarna till många förbipasserandes förtjusning. Vi hade det bara bra medan vi väntade så det gjorde inget att det dröjde en stuund.

Arbete pågick vid vår avfart hem så vi fortsatte till nästa som vi åkt många gånger då vi kommit från andra hållet. Inte någon större omväg.

Via denna söta lilla by tog vi oss hem och med det fick vi en fin tur.

Dags att göra en del tunga inköp då vi ändå var ute med Mackan. Träden vid Super-U är så vackra när de blommar. Jag satt i bilen och väntade med hundarna och de tyckte att det var skönt när jag tog ner fönstren en bit. Trots att vi inte hade stekande sol så har det varit varmt hela dagen. Härligt att få in vinden som ger lite svalka. Såg många män som traskade runt på parkeringen och väntade på sina respektive som var inne och handlade.

Hemma är ju bäst. Fråga Kuma för han kan bekräfta det.

8 svar på ”Bra dag för inköp

  1. Då blev det en lyckad tur kunde jag förstå.
    Så fin hon är bakom ratten. Bra plats för där har hon hundra koll.
    Vi är ju alltid hemma var vi än stannar. Bara utsikten som skiftar.

  2. Så olika hundarna tycker om det där med att åka iväg. Jag är som Turbo och blir väldans glad när det är dags att åka iväg en sväng. Som tur är så är Anders likadan 🙂

    Ha en fin dag!

Lämna ett svar