Leverans idag

Vi hade fått meddelande om att vi skulle få en leverans med diverse tillbehör till poolen idag och precis när vi ätit frukost ringde en glad chaufför. Mellan 15.00 och 17.00 skulle han komma. Passade oss väldigt bra. Jag körde lite yoga och pysslade lite inne och JR gick ut för att fortsätta sätt på en del stödbrädor till poolen. Det var alltså det de var till för. Blir stabilt och bra.

JR provade torrsim i poolen men det blev bara så svettigt. Med vatten blir det skönare konstaterade han. Jag försåg honom med vatten som han istället kunde inta för att få vätska i sig. Sedan greppade jag min solhatt och arbetshandskarna för att göra en del tunga lyft.

Kuma föredrog att gå in i svalkan av våra ac. Han är alltid noga med att tala om vart han ska såvida det inte gäller utkomster för där vill han ha enskildhet. Jag greppade spaden och öste sand från den bigbag som vi har kvar, till skottkärran. Förstår inte att dessa spadar ska vara så förbenat tunga. Hade de varit lättare så skulle ösandet gå fortare och inte ta så mycket på krafterna. Nu lyckades jag fylla tre skottkärror och sedan måste jag hålla upp för JR behövde handräckning. Är ju mer sand kvar så det räcker till flera dagar.

Min klädsel för dagen har varit en bredbrättad solhatt, silversandaler och min turkosblå vida klänning. En utmärkt arbetsklädsel i denna värme. Bilder finns tyvärr inte för batteriet i kameran tog slut när JR skulle fota mig :).

Pallen med det JR beställt kom klockan 16.00 och det kan man säga var bra tajmat. Jag behövde inte ta in hundarna för de var redan inne, utan det var bara jag som masade mig in. Inte alls fel att sitta inomhus en stund i svalkan. Sedan blev det i sedvanlig ordning inspektion av det nya som hamnat på vår uppfart. Mer brädor, en stor kartong och en stor påse med skruvar. Nu har JR mycket pyssel framför sig och slipper känna sig sysslolös.

Klart att jag inspekterade pallen för man vill ju känna att man är med i bygget. Men än kan vi inte plaska runt och då blir det dusch efter en dag då svetten runnit trots att man bara suttit still. Ja, det är fransk sommarvärme här.

Turbo brukar komma ut framåt kvällen och idag hade vi +31 så hon tyckte att det var ok. Jag gick in för en dusch efter att vi ätit en bit paj med sallad, lite ost och melon som efterrätt. JR har lärt sig göra paj och det kan man ju variera hur mycket som helst. Så gott med färska grönsaker.

Nu när det är så varmt brukar jag hålla min bh och trosor framför ac:n i sovrummet. Ahhh men så skönt med kalla underkläder!!! Ett annat tips är att lägga trosor och bh i kylen. Naturligtvis rena. Det brukar jag göra när vi är ute med husbilen. För alla kvinnor vet vilket helvete det är att få på sig en bh när man är våt eller det är varmt ute.

Trots att JR fick en ny påse med skruvar saknar han två skruvar till det vi satte fast idag. Så Brico får ett besök i morgon. Jag tänker fortsätta med lite tunga lyft. Med värmen och risken att ta i för hårt vill jag ta det lugnt med sanden. Tillslut har jag tömt säcken och det är så jag tänker. Vi kan ju köra på i vår egen takt med alltihop.

När poolen är klar ska vi ta en hemester har vi bestämt.

4 svar på ”Leverans idag

  1. Vilken värme ni har. Är ju ett måste med AC inne. Nu blir det väl vatten i poolen vilken dag som helst.

Lämna ett svar