Sol hela dagen och en skön bris

Våra växter mådde bra av regnet och eftersom värmen fortsätter växer de så det står härlig tider till. Idag har JR satt gojjan runt påfyllningen och vad jag kunde läsa på baksidan av flaskan så var det precis det vi skulle använda. Nu ska det torka i ett dygn och i morgon ska vi se om läckan är åtgärdad. Men det var ju lite kvar att göra på finishen av poolen och det gjorde JR idag.

Plåtarna vid varje hörn sitter där de ska och det gör att träet inte vrider sig, som det gärna gör här nere i värmen. Även trappan ner i poolen är på plats och med lite mer vatten och så var det ju värmen i det våta som har betydelse.

Det håller Skalman koll på. Han simmar runt och med ett litet snöre som man fångar kan man få reda på temperaturen. Mycket viktigt för mig som vill hålla en viss standard. Idag var det +25 och det efter att ha haft en dag med ungefär samma temperatur i luften efter regnet. Nu ska ju solen värma igen och jag kan nog se fram mot lite högre temperatur, fast 25 är helt ok trots allt. Men inte lägre än det.

Turbo har haft fullt sjå med att ranta efter JR då han gått runt och satt fast de rostfria hörnen. Nu är hon helt slut och sover på sängen. Men nu ska hon väl få lite lugn och ro då poolen är klar. JR får ta hemester och vi njuta av dagarna mer. Men jösses vad vi längtat efter denna pool.

Nu är det dags att ägna sig åt trädgården igen. Så lite gräsfrön och hoppas på att det blir riktigt grönt och fint här till hösten. Ja, nu blir det småpyssel resten av sommaren. För här är det ju högsommar just nu. Alltså anammar vi fransmännen och kör semester hemma resten av månaden.

Jag har ju haft lite problem med att jag gnisslar tänder om nätterna. Det har gjort att det gjort fruktansvärt ont att tugga mat. Men JR såg av en händelse en video om ansiktsyoga. Jag gör allt som kan ta bort smärta utan tabletter. Så nu har jag kört det i två dagar flera gånger om dagen faktiskt. Tror det hjälper för nu är det absolut bättre. Yoga hjälper mot det mesta eller egentligen mot allt vill jag säga. Så nu kör jag både min vanliga yoga och ansiktsyoga varje dag.

Nog om gnäll jag svälter absolut inte och det skulle inte skada om jag gick ner några kilo. Värre är det väl när det värker i käken. Men som sagt det har avtagit väsentligt för troligtvis spänner jag käkarna om nätterna och sedan kör gnisslandet igång. Får jag bukt med det så slutar det hela och värken försvinner. Låter enkelt men det gäller att verkligen köra övningarna hela tiden. Jag är oxe och envis så jag kör på.

I morgon är det spännande då vi fyller på med vatten i poolen. Håll tummarna att det slutat läcka. Skulle vara bra för JR:s välbefinnande.

4 svar på ”Sol hela dagen och en skön bris

  1. Nu är premiärdoppet för din del vääääldigt nära! 🙂 Så fin poolen har blivit!
    Så bra att ansiktsyogan hjälper 🙂

    Ha en fin dag – förhoppningsvis utan läckage!

  2. Poolen är verkligen fin och vilken gullig termometer.
    Nu får ni verkligen njuta i det härligt ljumma vattnet och ha det gott.

Lämna ett svar