Preimärdopp idag

Visserligen var det inte total sol idag, men vattnet var +28 så det vore ju löjligt att inte ta sig ett bad. Det gjorde vi efter att vi sanerat golven vilket verkligen behövdes. Jag har inte moppat på två veckor vilket inte är idealiskt. Men nu luktar det gott inomhus och vi belönade oss med var sin 28% ute. Men nu hade jag faktiskt bestämt mig för ett dopp och eftersom vi även kommit överens om att aldrig bada ensam, så tog JR på sig badbyxorna.

Nu vill jag varna känsliga läsare för bilder som kan väcka anstöt. Men jag är 65 år och måste fästa upp svallet och får faktiskt se ut precis hur jag vill. Nu skulle vilken snygg fotomodell som helst sparka JR för han är ingen duktig fotograf. Här hamnar man i den råa verkligheten och snygga vinklar existerar inte. Så nu är ni förvarnade så det är bara att scrolla eller stänga ned ifall detta blir för hemskt.

Här ska tilläggas att jag viftade för mitt liv med armarna och hojtade att JR skulle knäppa. Han var jju så artig att han inte kunde säga att han skulle knäppa fotot eller att det var gjort. Men jag flöt bra i alla fall. Kanske på grund av att jag vinklade huvudet så dubbelhakor bildades? Men visst har jag fina bruna fötter?

Olga den ryska kulstöterskan har roligt med sin hund Turbo som gjorde många försök att hoppa i. Något vi inte gärna vill att hon gör för om hon gör det när vi inte är ute kanske hon inte kan ta sig upp själv.

Kan även säga att jag tvättade håret och denna ryska frisyr är ett minne blott. Varför kan inte ens äkta hälft hjälpa till att se till så bilderna blir lite mer som jag känner mig. Nåväl det var enormt skönt med ett bad och jag ska börja med vattengympa redan i morgon för nu ska det bli varmare ute och sol. Hoppas det stämmer för solen var lite väl blyg idag. Men nog ska jag ner i poolen ändå.

Som plåster på era sargade ögon bjuder jag på denna ros. Efter att ha tvättat håret och klätt mig acceptabelt vågade jag mig till baksidan för att titta till rosorna. Lite stryk hade de fått av regnet men de kommer igen. Hoppas detta kan blidka er efter de hemska bilderna på den ryska brottartanten?

Om man tittar väldigt noga ser man små vita blommor på kumquaten. Det bådar gott för frukter. Inga blommor på citronträdet men det växer och frodas så det kommer kanske så småningom.

Visserligen ska det bli många dopp i poolen men jag lovar att med JR bakom avtryckaren så blir det 0 badbilder. Inte första gången han tar avskyvärda bilder på mig. Inte för att jag är fåfäng men man vill gärna se hyfsat anständig ut. Suck …..

12 svar på ”Preimärdopp idag

 1. Turbo ser väldigt undrande ut! Hon funderar nog på vad matte sysslar med! Ser väldigt härligt ut tycker jag.
  Vacker ros.

 2. Ett efterlängtat dopp, kan jag tänka mig! Du ser så nöjd ut och du behöver inte vara så självkritisk🤗 Fast det skall erkännas att du fick mig att skratta ordentligt åt ditt raljerande!
  Sen kan jag skriva under på det där med att äkta hälfter är usla fotografer, men då brukar jag säga att kameran inte gör mig rättvisa och att min charm måste upplevas i verkligheten. Då känns det bättre😜

 3. Håller med föregående skrivare, du ser nöjd ut 😉 Även Jazz är värdelös med kameran, jag brukar se ut som ett ras 🤣 Nog för jag inte är vidjesmal, fräsch som en nyponros som 52åring, men jag vill åtminstone se ut som jag gör när jag ser mig i spegeln 🤣

 4. Härligt att premiärdoppet äntligen blev av! Ser ju hur skönt ut som helst 🙂 Sen är du på tok för elak mot dig själv, det är glada och fina bilder!

  Se så – hopp i nu igen 😀

  • Vi ska bygga upp ett trädäck som en trappa runt två sidor, men nu ska vi ha semester för temperaturen är på väg upp mot +40 och då orkar man inte mycket.

Lämna ett svar