Fortfarande sommar

Solen är generös och vi njuter för fullt av värmen. Äntligen är Turbo ur sitt löp och vi kan sänka garden angående vår vaksamhet. Nu kan vi låta hundarna gå in och ut som de själva behagar och vi behöver inte göra våra saker i skift. Så skönt tycker vi och Turbo har börjat leka med Tiger ute. En glad tös med andra ord och Kuma får mer lugn och ro. Nu är alla dörrar öppna igen och Turbo kan sova i soffan om nätterna som hon älskar.

Söndag och vi har sanerat golven inomhus vilket verkligen behövdes efter dripp droppandet vi haft ett tag nu. Hur man än torkar så känns det ändå inte riktigt rent. Men nu är det rent och luktar så gott. Då mår jag bra.

Med ett underbart väder som var idag fanns det bara en sak att göra och det var att sätta sig ute under parasollet.

Blev sittande resten av dagen och ända till kvällen med ett avbrott då hundarna fick sin middag. Vi åt lite grönsallad, ost och melon på dagen som vi brukar. Till det lyssnade vi på en podd. Men den var inte så rolig tyvärr eller intressant. Så kan det bli ibland. JR fann det bättre att plocka ur diskmaskinen som jag satte igång tidigare och plocka in all disk från vår måltid. Nåväl vi har haft en helt underbar dag ute.

Nu rusar vi vidare in i en ny vecka och den innebär att vi ska göra lite inköpsresor. Nu ska vi bara planera vad vi ska köpa i första hand. Det blir säker fler turer under hösten eftersom vi väntat med att handla tills det inte är så varmt. Inte för att Kuma så gärna vill ut och åka men Turbo gillar våra turer.

4 svar på ”Fortfarande sommar

Lämna ett svar