Samma procedur som igår

Vi gjorde precis som igår och det betyder att jag bäddade och gjorde klart för frukosten innan vi sedan begav oss ner till Super-U. Jag gick in med JR:s kort och när jag sedan skulle betala ville inte kortet fungera, men med en kärleksfull smekning på mig tröja så kunde jag betala. Det var lite svettigt där ett tag och det hade inte bara med luftfuktigheten att göra. Skönt att komma hem och få mat i magen tyckte både hundarna och vi. Kuma hade bråttom ut från husbilen och in i trädgården. Kanske tycker de om att vara hemma?

Eftersom JR är handikappad och inte får bära så var det jag som bar upp inköpen,tömde kassarna och gick ner till JR med dem. Då backade han tillbaka Mackan på plats och jag gick in för att plocka in alla varor i skåpen. Ingen rast ingen ro här inte. Äntligen mat i magen tyckte hundarna. Tyvärr hinner jag inte med mycket yoga i dessa dagar då JR är handikappad. Alltså är det jag som severar och plockar av allt vi äter på morgonen då JR har som mest ont i ryggen.

Jag har haft mitt onda öga på baksidan där ogräs frodats i all välmåga. Så efter en liten öl och med linne på då luftfuktigheten fortfarande är hög, greppade jag vissa redskap och begav mig till baksidan. Bilden visar hur oredigt det såg ut innan jag gick loss med min B&D där. Nu gick jag loss på hela baksidan och alla ogräs som poppat upp där. Med en del pauser klarade jag det och svetten rann vill jag lova. Men jag klarade av det och JR var duktig och spolade av Mackan som hade ett täcke av gul sand över sig. Regnet kom från Afrika och det innehåller sand från sahara.

Efter allt vårat jobb och när jag hängt upp våra nytvättade handdukar i dressingroom, satte vi oss i stolarna på trädäcket. Nu fick vi en välbehövlig vila. Det är jobbigt att shoppa och ändra rutiner tycker hundarna. Vi har inte haft någon direkt sol men njutit av dagen med ett glas Chardonney från grannbyn. Ursäkta om det är felstavat men druvan är god vill jag lova. Uppiggande och välbehövligt var det. Ett mullrande i fjärran fick oss att börja tänka på avslut på denna kväll.

Konstigt när solen lyser på ena sidan av huset och mörka moln tornar upp sig på den andra. Men så var det idag. Jag var nöjd med min klippning och JR gick faktiskt runt och plockade bajjor. Tyvärr råkade jag trampa i en när jag klippte där och jag hade mina onda aningar då det luktade väldigt mycket bajs var jag än gick. En blick på en sandalen visade att där var en rejäl bajja. Så jag fick göra rent sandalen vilket gick väldigt bra. Toppen med vatten i verkstaden.

Med det säger vi godnatt för denna onsdag.

4 svar på ”Samma procedur som igår

  1. Svettigt när kortet inte fungerar. Råkade ut för det häromdan, men det hade sin förklaring eftersom jag använde fel kod. Klantigt, men jag försvarar mig med att det är många koder man ska hålla koll på nuförtiden 🙂
    Jobbigt med sandregn… Fast jag tror ni får mindre av den varan eftersom molnen släpper ned en stor del av sanden över oss.

  2. Gäller att se ner ibland. Så bra att det gick lätt att skölja av.
    Skönt att kunna tvätta av husbilen med en gång och att JR klarade av det. med sin onda rygg. Jobba nu inte för mycket utan ta det lite lugn också.

Lämna ett svar