Väldigt mörka moln och stark vind

Regnet har hängt runt byn hela dagen, men vi har nu ikväll inte fått en enda droppe. Men blåsten har ändå gjort att vi har hållit oss inomhus. Hundarna har inte varit ute mer än korta stunder. Dörren har fått stå på glänt så de har kunnat gå ut precis när de haft lust.

Som sagt så blir det endast snabba turer ute när det blåser och himlens färg ser ni i bakgrunden. Tur vi satte på vintertäcket på poolen i veckan som var. Det är ju fortfarande +25 så kallt har det inte varit.

Tittade i min fröhink och kanske är det små avokadoblad som sticker upp, eller så är det bara ogräs. Jag lät dem vara kvar och ser vad det blir. Får nog plantera dem i krukor tills de växt till sig, annars är risken stor att JR kör över dem med gräsklipparen. Ogräs muttrar han och ger järnet. Därför får även majsen stanna i krukorna ett bra tag till.

Det luktar så gott från kumquatens blad och även från citronträdet som verkligen tagit sig bra i år. Jag fick ju strosa omkring här själv då hundarna skyndade sig in. Tillslut kom JR för att hålla mig sällskap efter att ha rullat bort ena soptunnan. Bäst att göra sådant innan något regn uppenbarar sig. Det får gärna regna inatt.

Jag har inte mått så bra idag och vet inte varför. Haft huvudvärk och ont i nacken. Vet inte om det beror på vädret eller något annat? Men vi har paracetamol hemma så jag håller mig upprätt. Vi gjorde rent golven idag och det fungerade bra för mig och än en gång är jag glad att vi downsized vårat hem. Kuma sov som vanligt under hela proceduren.

Tror jag avslutar dagens inlägg här för det går lite trögt att skriva ikväll.

  3 reaktioner på “Väldigt mörka moln och stark vind

 1. evadramin
  oktober 3, 2021 kl. 21:47

  Tror det är små avokado blad som håller på att sticka upp.
  Hoppas att du kommer att må bättre i morgon. Bra med lite paracetamol det gör ju i alla fall att man mår lite bättre en stund.
  Tack för dagens vackra ros.

 2. oktober 4, 2021 kl. 09:21

  Du har så många fina växter i trädgården! 🙂

  Hoppas du mår bättre idag så du får en bra start på veckan!

  • oktober 4, 2021 kl. 11:27

   Tackar, men det är bara att ta det lugnt och vara rädd om sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: