Vad i helskotta håller ni på med?

Hundarna var inte roade av att vi väcktes av ringsignalen i morse. Jag hade ställt klockan i min mobil och naturligtvis försökte jag stänga av signalen på min klocka som står på bordet vid sängen. Tillslut lyckades mitt yrvakna jag förstå att det var mobilen som larmade. Då hade jag redan varit en sväng på tronen för det trängde på och Turbo passade på att komma upp i sängen. Så när det ringde hade vi somnat om så skönt. Vi är inte förtjusta i tidiga morgnar någon av oss. Kuma snarkade vidare och tyckte inte att detta var något som berörde honom.

Jag och JR klädde oss och tryckte upp jalusierna så det skulle bli ljusare men solen hade inte nått oss med sina strålar vid den tiden som var halv åtta. Men när vår sjuksyster anlände kom solen. Hon är så snabb och effektiv. Fem rör per skalle fick vi nog ge och det syns inte ett dugg var hon stack i armvecket. Jag har ofta fått blåmärke i armvecket tidigare men här har de riktiga prickskyttar som tappar blod.

Vi blev nästan lite villrådiga efteråt då klockan inte var särskilt mycket. Vad skulle vi göra nu? JR körde iväg och handlade och tog Mackan för säkerhets skull då det kunde bli lite vingligt på teslan då vi inte ätit.

Efter en god frukost med apelsinjuice mådde vi bättre men vi valde att ta det lugnt. JR klippte gräsmattan och sedan satte vi oss ute i solen. Jag tog mig ett glas vitt vin senare och JR blandade hemmagjord cocacola. Han har köpt extrakt som han blandar med vatten från sodastreamern. Jag tycker inte om cocacola så det får han dricka själv. Dricker endast vin eller vatten och ibland ett glas whisky.

Turbo däckade totalt ju längre dagen led. Då JR satte på kedjan till motorsågen och jag satt på trädäcket ville hon vara mellan oss och hamnade i rosenbuskarna. Där låg hon och snarkade länge idag. Kuma placerade sig på vår säng och sov tungt. Vi hade lite dåligt samvete att purra upp hundarna så tidigt idag. Nåväl de får sovmorgon i morgon.

De piggnade till lite efter att ha fått middag, men det var absolut inte tjoflöjt eller klackarna i taket. Mer lite sakta struttande och spanande på omgivningen.

Redan ikväll fick vi besked om att våra labbresultat finns på internet, samt att läkaren ringde mig. Jag har ett nytt recept hos pharmacia så nya tabletter ska hämtas i morgon. Snabba ryck här minsann. JR ringde läkaren och vi har tid på måndag för besök. Inte på morgonen som tur är utan på eftermiddagen. Passar mer vår dygnsrytm. Det är mycket nu.

Ikväll är vi lata och ska äta Boef Bourguignon från en av våra utmärkta restauranger. Den är väldigt god och med risk för att somna efter middagen har vi begärt hemkörning. Perfekt för en trött människa eller de med hundar.

Gissa om vi ska sova tills vi vaknar i morgon?

  4 reaktioner på “Vad i helskotta håller ni på med?

 1. oktober 14, 2021 kl. 10:35

  Skönt när det är duktiga ”stickare”.
  Du dricker bara vin, vatten och whisky? Var får du alla B-vitaminer ifrån då? 😉

  Ha en fin dag!

  • oktober 14, 2021 kl. 10:55

   Tänkte inte på det 😁

 2. evadramin
  oktober 14, 2021 kl. 15:08

  Tidiga morgnar är inget jag gillar. Är sedan trött resten av dagen.
  Det var snabbt svar på proven.

  • oktober 14, 2021 kl. 15:38

   Här går det undan minsann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: