Förvånade hundar

Första vändan ut idag gjorde hundarna en del förvånade då det hade kommit en regnskur. Det har ju inte regnat på ett par månader här nere. Gräsmattan vi hade är borta och allt är mest brunt. Men nu kan vi redan se att det är grönt både här och där. Solen kom faktiskt fram i några timmar och Turbo låg ute på trädäcket och njöt.

Jag körde igång tvättmaskinen med den sista tvätten. Lite mer denna vecka då jag bytt handdukar och badlakan. De hänger i dressingroom på tork nu. Lade in gårdagens kläder i skåpen. De torkar på ett dygn med avfuktaren på. JR satte igång med datorpyssel idag också och nu har vi kommit ett steg till. Men vi är inte framme vid slutet. Pjuh, den som säger att det är enkelt att ha med myndigheter att göra i datorn ljuger enormt. Ingen myndighet vare sig svensk eller fransk gör det enkelt för oss. Men nu har vi satt stopp för idag och ätit en god paj som JR gjorde igår. Blev två bitar kvar tills idag och de satt fint till en sen lunch.

Jag fick stänga både dörren och sovrumsfönstret då det kom en rejäl regnskur på eftermiddagen. Hundarna var ännu mer konfunderade över att det var så vått ute. Men eftersom jorden längtar efter vatten sjunker det snabbt ner och det är inte lika slaskigt som det brukar vara efter regn i Sverige. Men lite tasstork blev det allt.

Kuma var väldigt konfunderad av att det var så vått ute. Han luktade och funderade en hel del. Ursäkta de fula säckarna som hamnar på en del bilder. Vi är glada att vara klara med vår klippning av mullbärsträdet innan regnet kom. Nu ska de endast forslas bort till återvinningen. Men det får bli någon gång senare.

Lite gräs har börjat titta fram här igen efter regnet som kommit. Kanske blir det grönt till jul? Vi är egentligen inte så bekymrade angående den saken för det får bli lite av vad det blir. Hundarna klagar inte och det är huvudsaken. De älskar vår trädgård.

Vi hade tur att det höll uppe då vi var ute efter att hundarna fått sin middag. Inte många bilar på vägen idag och det beror säkert en del på vädret och att det drar sig mot helg. Brukar alltid vara lugnt på fredagseftermiddagarna. Det blev ett långt ord haha.

Lite jogging skadar aldrig när man sovit mest hela dagen. Sedan kan man unna sig att vila igen. Hundarna var inte speciellt smutsiga om tassarna när vi skulle in igen. Det blåser en del och då torkar det upp snabbt.

Livet är inte alls så dumt trots att det går mot sk vinter. Vi har det mysigt inomhus och har inte ens gaspannan igång för huset är så varmt. Tror Jalusierna gör en hel del då de isolerar mot vinddrag.

Ny dag i morgon och lördag.

  6 reaktioner på “Förvånade hundar

 1. oktober 30, 2021 kl. 09:56

  ♫ ♫♪♪ I’m dreaming of a green Chrismas ♫ ♫♪♪ 😀

  Taskigt av vädret att göra era hundar så konfunderade… 😉

  Ha en fin vipplardag!

  • oktober 30, 2021 kl. 11:14

   Men vi fick vattnat överallt i trädgården 😆

   Tack, ni får ha en fin lördag!!

 2. evadramin
  oktober 30, 2021 kl. 17:25

  Så trevligt att det börjar bli lite grönt igen. Brukar bli lite annorlunda doft ute när det regnar.
  Bra att det torkar upp rätt så snabbt.

  • oktober 30, 2021 kl. 19:05

   Vi brukar få en riktigt grön vinter.

 3. oktober 30, 2021 kl. 19:49

  Låter som om det behövdes lite regn ☔.. Luften känns på något vis friskare efter en skur och grönt låter mysigare än brunt och bränt.. Ha en fin lördagskväll nu och en trevlig söndag.. Och glöm inte Halloween 🦇 🎃 🦇

  • oktober 30, 2021 kl. 20:30

   Hur kunde vi ens glömma när vi fick McDonalds dressing i brevlådan. Nästa år ska jag bjuda på en stor skål med hundarnas torrfoder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: