Fyllda hyllor

Idag körde JR och gjorde en rejäl inköpstur. Det behövdes verkligen och nu har vi allt vi behöver för minst ett par veckor. Det var basvaror och tillbehör till maträtter vi behövde. Det var ett styvt jobb att stuva in allt och även bära in det från Mackan. Vi behåller namnet på husbilen för det känns så rätt. Hundarna var nöjda att bilen stod utanför grinden i morse. Vi blev väckta av ett spam som tidigare trakasserat mig. Andra gången signalen väcker oss så idag greppade jag JR:s mobil och blockade det. I morgon kanske vi får sova tills vi måste upp. Vi ska nämligen in till Beziers och JR har bokat en tid. Så skönt att vi slapp hyra en personbil och jag kan sitta i Mackan med hundarna. Efteråt ska vi till Jaja där jag tänker slinka in för lite shopping. Sedan ska vi till Decathlon då JR ska in och köpa cykelväskor till teslan. Då kan han handla mer och slipper ryggsäcken.

Vi har haft ett fint väder i dag även om det är kyligare +15 i skuggan. Solen värmer och håller man sig där så är det skönt. Jag körde en maskin med kläder idag och efter inköpsrundan och lite annat som jag pysslade med så började solen försvinna . Tur att ljuset är så starkt då solen är uppe så vi får tillräckligt med solljus. Viktigt såhär års.

Efter att hundarna fått sin middag brukar jag gå en runda och titta på alla växter och blommor. Turbo kommer allt som oftast rantande efter mig om det inte är för varmt vill säga. Då stannar hon i skuggan på framsidan av huset.

Resten av eftermiddagen och kvällen har vi tagit det lugnt, ätit lite tomater ,gurka och sallad. Lyssnat på en podd och sedan tittat på Youtube och Sailing Nandji. Har lite att göra i morgon så vi vill vara utvilade.

5 svar på ”Fyllda hyllor

  1. Anders har ställt in tyst-läge på våra telefoner mellan klockan 23 och 08, då slipper vi bli väckta av spam som oftast verkar skickas ut mitt i natten… Vi har lite tidigare morgonvanor än ni, så om det plingar/ringer klockan 8 gör ingenting. Fast spam är såklart alltid irriterande…

    Ha en fin start på helgen!

Lämna ett svar