Det man inte har i huvudet..eller så har man annat

Kylan håller i sig och vi har runt +10 om dagarna nu och solen är en välsignelse för när det är molnigt så är det riktigt kallt tycker vi. Vinden kommer från norr och det känns minsann. Lite konstigt att man inte bara kan gå ut utan tröja eller jacka, men så är det nu.

Jag matade tvättmaskinen i morse för det var en del tvätt då jag skiftat handdukar och badlakan. Sedan hade jag ledigt resten av dagen tills allt skulle hängas upp. JR hade en del sysslor som att raka ur spisen, hämta soptunnan och bära in ved. Han körde ett varv med snabeldraken då det brukar bli lite smutsigt efter spisrakningen. Nu återkommer jag till en del av överskriften, då JR kom hem med allehanda saker efter morgonturen på teslan och upptäckte att han glömt att köpa bröd. Så det blev en tur till för honom för färskt bröd är ett måste för att starta dagen.

Turbo tycker att det är så roligt när JR ska än hit och än dit i trädgården. Finns mycket att hålla koll på och det gör hon med besked. Hon hörde en av musfällorna smälla och vips så var hon där men musen slank iväg och JR fick ladda om en ny då musen dragit iväg med den första och JR inte fick tag i den. Den nya är fast förankrad i trädäcket på baksidan så den inte försvinner. Tuffa möss de har här.

Ska återkomma till andra delen av det överskriften syftar på lite längre ned.

Kanske lika bra att ta sista delen av överskriften nu då. Ni vet att när en karl blir förkyld så har de en nära dödenupplevelse och nu kommer någonting värre. Eftersom vädret är kyligt så är det skönt att duscha varmt vilket jag började dagen med efter frukosten. JR har hört dåligt på höger öra ett tag nu och eftersom han har sämre hörsel på vänster öra är det ibland hopplöst att prata med honom. Visst har jag klagat och då han köpt någon slags spray som han använt tidigare och jag tyckt att han skulle prova igen. Så idag när han tog en sen dusch använde han sprayen och vrååål!!!! Bomstopp i örat och nu gör det ont också. En massiv vaxpropp misstänker syster mycketyck och ett samtal till vår doktor där en tid bokades till i morgon förmiddag. Men nu är det mitt fel att proppen är där och sprayen köptes och hamnade i JR:s öra. Herreminje.

Så nu gäller det att endast hålla JR lugn tills i morgon. Något som piggade upp honom är att vi precis nu fick ett mail från garaget i St.Chinian och i morgon kan vi hämta våra ordinarie registreringsplåtar. Något som absolut muntrade upp en butter karl. Hoppas det inte är någon snö däruppe bara men det är ju inte så långt så det borde inte vara något problem. Tur att jag tvättade idag och inte väntade tills i morgon. Så det blir en tur men Mackan och Turbo blir mer lycklig än Kuma. Men vi kommer ju hem till slut.

Vissa bara älskar huset mer än andra tror jag. I morgon är det fredag och snart blir det tredje advent. Det går fort nu.

Så i morgon blir det ett inlägg från våra begivenheter angående öron och bilturer.

6 svar på ”Det man inte har i huvudet..eller så har man annat

  1. AJ! Stackars JR … Har ni sett det där “ljuset” som man sätter i örat och “eldar ut” vaxet i örat? Konstig grej, men tydligen ska det fungera. Vet inte vad det heter 😀

Lämna ett svar