Molnen skingrades

Ojoj, vädret såg inte särskilt lovande ut på morgonen, så vi skyndade oss ut om det skulle komma mer regn, för regnat hade det verkligen gjort. JR tog vår lista vi gjort för allt vi behövde och körde Mackan till Super-U. Jag satte igång tvättmaskinen med våra smutsiga lakan. Sen frukost blir det idag och det är ok. En snabb espresso på morgonen och så vaknar man. Skyndade mig att bädda sängen och duka för vår efterlängtade frukost. Någon skulle kanske kalla det brunch eller även lunch. Gott var det i alla fall.

Javisst, ni ser rätt. Vår dörr har varit öppen hela dagen mot trädgården. Lilla tomten såg rätt malplacerad ut när solen lyste och fick tomtedräkten att glittra. Fåglarna kvittrade och det kändes mer som vår än vinter. Inte mig emot.

Vi hade inga måsten idag utan gjorde lite ditt och datt. Tittade lite här och naturligtvis hittade JR något att göra som borde gjorts för länge sedan. Som att göra rent golvpanelerna i sovrummet. Viktigt att hålla dem rena eller hur? Jag torkar ju golven och brukar då ta panelerna samtidigt men tydligen inte tillräckligt bra. Eller så ville JR bara ha något att göra.

Jag passade på att ta en lång härlig dusch. Någon var ivrig att jag skulle bli klar och naturligtvis var det en aning stressande men det går ju att vända ryggen till en stund. Men har man hundar så är det precis som att ha småbarn. Det finns inget privat område där de inte hittar till. Men tro inte att jag klagar för jag skulle inte vilja ha det annorlunda. Vill inte ha ett liv utan hundar.

Bjöd som vanligt in några vänner till middag idag och de tyckte verkligen om maten. Roligt när det man gör är uppskattat. Mätta och belåtna drog de hemåt igen.

Nu räknar vi verkligen ner dagarna på detta år och i morgon ska JR få en klippning eller inte. Vår gaspanna har börjat läcka och rörmokaren kommer i morgon någon gång och det är ju viktigare. Så det återstår att se hur det blir med våra planer.

Ska bli intressant att se om någon av bäddarna kommer i morgon. Jag gillar att få paket.

  7 reaktioner på “Molnen skingrades

 1. december 28, 2021 kl. 00:55

  Ni verkar ha lika väder som oss, och vet du vad? Fågelkvitter var det här också idag, hur mycket som helst så att det kändes som vår 😀
  Kl att du upplever samma väder som mig, trots att vi bor i olika länder ❤

  • december 28, 2021 kl. 02:39

   Fast det är rätt stort avstånd 🤔

 2. evadramin
  december 28, 2021 kl. 01:14

  Varför ska det heta något när man äter vid den tid som man tycker är bra för en själv?
  Man äter väl vad man vill när man känner för det eller hur?
  Alltid kul at få paket!!

  • december 28, 2021 kl. 02:41

   Håller med dig om det. Man äter när man vill och är hungrig.

 3. december 28, 2021 kl. 10:22

  Igår hade vi typ svensk sommar här med strålande sol och +23,5 i skuggan på eftermiddagen. Det hade inte jag heller nåt emot 😀

  Ha det gott!

  • december 28, 2021 kl. 11:06

   Nej vem blir glad över kyligt väder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: