Det blev en annan dag

Vaknade tidigare idag och både Turbo och Kuma var utsövde och ville ut till toaletten. Så det var bara för oss att sätta på kläder och stiga ut i solen. Temperaturen steg snabbt och det var +18 som varmast. Till Turbos stora glädje har vi haft dörren öppen och det har hon utnyttjat för hon kom in vid 16.30 nöjd och belåten.

Jag borstade henne idag då det sista skulle av och JR tänkte dammsuga. Nu hoppas vi att denna fällning är över och att det blir mer normalt.

Detta är en bild från början när Turbo startade fällningen och idag blev det än mer. Det är morgondagg nu på vinterhalvåret och pälstussarna blir tunga och våta. Fåglarna har inte varit intresserade av att ta hand om pälsen, så idag tog JR en kratta och samlade ihop allt. Så nu känns det lite som att vi tagit bort vintern. Fåglarna var så glada idag och kvittrade för fulla halsar.

Lakansbyte blev det i sängen så ikväll sover vi i nytvättade och vi ska även börja lyssna på bok 2 i serien Stad. “Barn av sin stad” och vi är så spända på att fortsätta då vår kämpe Henning dog i tuberkulos endast några och trettio år gammal. Lotten blev lämnad ensam med alla barnen och kunde in bo kvar hos Tummen. Hon fick flytta in hos sin mamma istället. Så där hamnade vi igår innan John Blund kom.

JR har botaniserat i vårat bibliotek bland klassikerna och börjat på en bok som heter “Matadoren”, vilken handlar om en matador som går i pension. Låter kanske tråkigt men JR säger att den är bra och det han tycker om med dessa klassiker är att de är så välskrivna. Jag då? Tyvärr, har jag inte läst en bok sedan länge och är därför glad att vi börjat med Storytel för då får jag min del av bokvärlden. Japp, det är jag som väljer vad vi ska lyssna på. Annars skriver jag om dagarna och det känns bra det med. Något ska det bli av det hela någon dag.

Otroligt att det endast är fem dagar kvar till ett nytt år. Tänkte göra en liten summering av 2021 under någon av dagarna. För oss har det hänt en hel del och ibland är det inte helt lätt att se allt som skett för att pandemin varit i vägen. Jag vet att några av er brukar summera olika resor och händelser, vilket nog är bra att göra för att påminna sig om allt man upplevt.

Var rädda om er och hoppas ni får ett fint slut på året 2021.

6 svar på ”Det blev en annan dag

Lämna ett svar