Friska och pigga igen

Så skönt att vakna upp på morgonen eller ja senmorgonen ska jag väl säga och må så fantastiskt bra. Lite hes men det är ju bara sexigt eller hur? Vek ihop den torra tvätten och JR körde för att köpa bröd. Lite vind men +20 var inte helt fel. Bra start på dagen och Turbo blev så glad att vi hade dörren öppen hela dagen. Jag gick ut efter en skön dusch och håret torkat. JR hade en del pyssel att göra vilket hundarna tycker är så roligt.

Efter duschen hade jag inte ett skvatt på min agenda. Bara njuta av dagen då. JR frågade om vi kunde köpa en duster idag som är en mindre dammsugare. Jag kollade finanserna då det är jag som har hand extrautgifter. Det får bli en sådan. Allt för att underlätta vårat liv. JR:s snabeldrake är ett monster och nu vill han alltså ha ett mindre monster. Bara jag slipper använda saken så är det ok, jag betalar.

Igår kväll lade sig Kuma i bädden jag köpt och han sov där hela kvällen vi tittade på en film. Jag visste att det skulle ta några dagar men han har nosat på den hela tiden. Isen är bruten kan man säga. Vi planerar ju att ha den med i Mackan då vi kör ut på övernattningsturer. Tror inte Kuma klarar att hoppa upp i sängen längre utan vi lägger den på golvet mellan våra sängar. Turbo får knö in sig hos mig och jag får tåla det som vanligt. Men hon brukar inte ligga så länge i vår säng så det fungerar nog bra. Hon har ju soffan att sova i och det blir nog bra.

Ja jag ska komma tillbaka strax. Turbo ville gå in och jag strosade runt bland red robin och citronträd, vilket hon inte tyckte var helt ok. Absolut inte när det är matdags. Ni ser hur hon ger mig det onda ögat. Bara att lyda damens order med andra ord.

Ett foto på våra red robin som snart kommer bli röda och så vackra. Vi klippte dem inte detta år men till hösten kommer vi att göra det. Våren är på gång absolut.

Så var det fredag i morgon och slutet på veckan. Frågan är om jag ska tillåta ännu en sov morgon eller ska gänget få vakna tidigare? Återstår att se.

3 svar på ”Friska och pigga igen

  1. Så roligt att Kuma nu har accepterat sin nya bädd. Vill du inte bjuda på en bild när han ligger där?
    Härligt att ni nu är pigga och friska igen. Hoppas att ni nu får fortsätta att vara det.

Lämna ett svar