Inte en dag för kortärmat

Om gårdagen bjöd på sommarvärme så var temperaturen mycket mer blyg idag. +15 är inte direkt sommar utan vår kanske? Men absolut en perfekt dag att göra rent solpaneler och taket på Mackan. Eftersom det är rätt ofta sand i vinden här så har vår husbil en tendens att skifta i beige istället för vit. Alltså var det dags för tvätt och det är JR som gör den då jag inte klarar av att komma upp på taket med mitt ben. Jo, nog skulle jag kunna det men sedan vete tusan om jag skulle ta mig ner igen.

Turbo var ute med JR hela dagen och Kuma fick stanna inomhus med mig. Jag hade ju min vipplardag och vår lilleman sover gärna och ofta nu på gamla dagar. Med en dam i höglöp får han ingen ro när hon svassar runt honom med hög svansföring.

När jag var klar var Kuma också det, så vi gick ut till de andra två. Lite märkligt att husse stod där uppe och varför gjorde han det? Det tog en lång stund innan Kuma gick med på att husse stod där och att inget skulle hända. Inte lätt för En hund att förstå allt vi tvåbenta människor gör.

Här står vår nya lilla palm just nu. Vi har nämligen en likadan sten som den till vänster vilken ska bli fundamentet till denna nya vän. Den ska väl stå lite mer till höger och så en liknande kruka som storebror har. Det blir nog bra och så får vi användning för den stenen. Men visst ser den puttig ut där den står?

Undrar vad resten av helgen kommer att erbjuda? Ja, vi får väl se. Våren är ju på stadigt intågande och vi har tjuvstartat lite men nästa vecka kommer mera.

Framförallt mer sol eller hur? Fast jag ska inte klaga för det utlovade regnet gjorde nog som planet igår, vände om för det hade nog glömt fälla några droppar någon annanstans. Inte mig emot.

Då kör vi söndag i morgon då.

4 svar på ”Inte en dag för kortärmat

  1. Dags för lite vård av Mackan efter sandblåst.
    Lilla palmen växer fort och blir stor.
    Värmen är på våg och inget kan hindra våren från att snart blomma ut för fullt.

Lämna ett svar