Vårvindar riktigt friska

Dagens frisyr är vindrufs och kam eller borste är totalt överflödigt. JR tyckte inte alls om den frisyren så jag öppnade min klipperia i badrummet senare idag. Men först var det lakan som skulle in i tvättmaskinen och JR behövde åka till vårdcentralen. Han har fått en infektion i ena ögat och behöver få ögondroppar som häver infektionen. Allt blev ordnat före frukost och de första dropparna hamnade i JR:s öga.

Jag passade på att pressa de apelsiner som blev över sist jag gjorde juice och JR duschade innan klippningen av hans hår. Som vanligt blev kunden belåten och jag kunde göra något annat som att till exempel hänga upp lakanen på tork. Nöjd med dagens arbete tog jag ledigt resten av dagen eller dagen höll ju på att ta slut ändå.

Alla småfåglar tog skydd i våra buskar och de kvittrade massor. Kanske hade de stormöte eller fest. Jag är ju så duktig på att sätta ut talgbollar och fågelfrö så de har massor att äta. På tal om att äta så åt vi en supergod laxgratäng till middag idag. Massor av grönsaker till det och lite chili så var jag nöjd. Nejdå, jag är inte besatt av chili. Fast lite kanske för det passar ju till allt. Jag har inga planer på att odla chili men gott är det.

Men det går ju att ligga i lä menar Turbo. Så hon har varit ute precis hela dagen och kommer sällan in längre än korta stunder. Det bästa är att hon idag nästan slutat blöda. Men svansen viker hon och tills hon slutar med det måste vi vara på vår vakt.

Solen har ändå varit över oss idag och sent i eftermiddags hade vi lite solregn. Turbo brydde sig inte ett dugg och kanske kändes det bara skönt med ett fint regn. I morgon ska blåsten vara över och då ska jag vara ute i trädgården hade jag tänkt.

Tisdag och det blir nog en fin dag.

4 svar på ”Vårvindar riktigt friska

  1. Tror småfåglarna hade nog fest när dom tog skydd i buskarna.
    Härligt för Turbo att kunna vara ute hela dagarna.
    Hoppas blåsten har försvunnit i dag.

Lämna ett svar