Andra promenerar

Idag var det några andra som tog en promenad och de verkade ha det riktigt roligt. Trodde att jag såg i syne men det var på riktigt.

Där rakt fram är hon. Ja, hönan som tydligen flyttat in hos Grönsakstanten. Frigående höna minsann.

Men se lilla hönan har ju sällskap. Där gick de och kucklade i trädgården. Verkade ha det väldigt trevligt.

Det visade sig vara tre stycken hönor och de verkade ha lite olika meningar om vilket håll de skulle gå åt.

Om jag haft en intressant dag? Jodå, hönorna betedde sig precis som yra människor. Kunde ju inte skriva höns eller hur? Det lustiga var ju att de stora grindarna var öppna utan att hönorna smet ut. Undrar hur de lyckats att få hönorna att stanna i trädgården? Såg inte att de hade någon elboja. Tama hönor verkar ju riktigt trevligt tycker jag.

Tillslut kunde jag slita mig från hönorna, för vi behövde ny apelsinjuice. Skickade JR att plocka några stycken. Äsch, jag skojar han köpte ett nät som vanligt och det blev 1,5 liter när jag var klar.

Sedan lovade jag ju igår att ta en bild på min nya manuck, men jag glömde det efter allt med hönorna. Den fungerade perfekt och jag blev så taggad att den ska få arbeta i morgon med. Då ska jag slita ögonen från hönorna och försöka fota min manuck.

Fredag i morgon och mina önskningar är att det ska vara goda nyheter om kriget.

1 svar på ”Andra promenerar

  1. Mysigt att sitta och titta på hönsen.
    Önskar samma som du men tyvärr är det inte så.

Lämna ett svar