April har blåst in

Jösses vilka vindar vi haft idag! Men kanske inte värst i Frankrike trots allt då jag sett foton på att det snöar på en del ställen. Men med microklimat slipper man ju det och i solen som visat sig har det varit riktigt skönt. Fråga Turbo som verkligen har njutit. Baksidan av huset har vi endast varit och tittat på hur det ser ut där.

Vår stora palm bugar ordentligt och jag hoppas att den klarar av vinden. Det ska tydligen hålla i sig i morgon också, men sedan blir det lugnare på den fronten. Efter denna snabbtitt stannade jag på fransidan som var mer inbjudande idag.

En stund utomhus och fåglarna fick lite mer mat. Nu när dagarna är längre vill de ha mer tydligen. Riktigt skönt här i solen där vinden inte nådde oss. Men då det inte var mer än +13 idag var det inte någon idé att sitta ute. JR höll sig inomhus och efter ett noggrant läsande och letande fastnade han ändå för den gps jag hittade igår. Visste väl att den skulle passa oss bäst. Nu är den både beställd och betalad. Kommer om ca 2 veckor hoppas vi. Sedan ska vi försöka lära oss hur den fungerar. Hoppas att Lennart finns med bara. Vår röst på vägen som vi haft sedan vår första gps för 2003. Jösses vad tiden rusar iväg.

Trots solen kände vi att det var skönast att stanna inomhus idag. Vid 18.00 tyckte Turbo att det var dags att gå in för kvällen. Resten av dagsljuset tog hon in på andra sidan fönstret. Så vi har varit inomhus mesta delen av dagen och tittat runt på olika saker på internet. Jag har hunnit med att köra min yoga som jag för någon dag sedan gjort om lite. Det gäller att förnya sig och inte köra samma program alltför länge. Eftersom jag känner mig starkare nu så var det dags att ta i lite mer än tidigare. Roligt när det går åt det hållet igen. Jag har ju alltid hållit på med saker som hållit igång kroppen. Innan jag bröt benet och fotknölarna krossades gick jag minst en mil om dagen med hundarna och när jag sedan fick gå igen efter tre månader var jag nere på noll. Att ta mig runt kvarteret var en bedrift. Med detta hus och trädgård har jag börjat få kraft i benet och poolen har gjort mycket. Så jag känner mig starkare idag och även om jag linkar så får jag inte lika ont i ryggen längre när jag går.

Vill sluta med detta inlägg med en tanke till Sven Melander som jag hade nöjet att tillbringa en riktigt rolig kväll på Café Opera när den tiden begav sig. Tror alla som var med då kan intyga hur rolig och varm denne man var. Ett fint minne av en svensk ikon. Tack!

2 svar på ”April har blåst in

  1. Den palmen ser verkligen vindpinad ut.
    Skönt att vara inomhus när det är blåsigt och inte så varmt.
    Roligt att du känner dig starkare. Att känna sig bättre är den bästa motivering för att fortsätta med träning.
    Sven Melander har glatt många under lång tid. Han har inte gått bort bara gömt sig lite för han kommer ju alltid att finnas.

Lämna ett svar