Vädrets makter

Verkar inte som man kan lita på något eller någon nu för tiden. Vädergudarna som jag kallar dem är lika ombytliga som en tonårings modekläder. Därför var det naturligtvis grå moln som syntes på himlen i dag. Suck… men jag är inte den som surar över det. Jag är född positiv och det ska mycket till för att göra mig deppig. Men visst finns det saker som bruna bönor , pölsa , negativa människor mm.

JR var väl lite svårflörtad till att börja med, men jag lovade att öppna min frisering idag och då blev han betydligt gladare. Men först stoppade jag in lite tvätt i maskinen för det var så dags. Fåglarna fick sina frön och sedan tog JR teslan till Super-U. En god frukost är en bra grund till alla väder. Så efter den körde vi igång.

Inget ihållande regn under dagen och vi var ute med hundarna så fort de visade att de ville det. Men det kändes en aning kyligt så stunderna blev inte så långa. Tack för det säger jag. JR fortsatte med städning av Mackan efter att ha varit i min salong och jag pysslade inomhus. Bra fördelning tycker jag.

Tror vi snart har förberett allt, fast JR tycker ju inte det. Känns lite som resnerverna börjar göra sig påminda hos honom. Han brukar vara lite nervig varje gång. Jag är mer cool och har mest varit orolig för soffan. Idag fick JR bekräftelse att den kommer onsdag eftermiddag och det passar oss bra. Så vad kan gå fel?

Inte populärt hos hundarna att JR tillbringar tid i husbilen. De är naturligtvis oroliga att han ska köra iväg med den och de inte får följa med. Den ska vara där och JR vara innanför grindarna. Nu var han ju ändå så snäll och hade dörren öppen. De hörde honom hela tiden så någon panik var det ju inte.

Söndag i morgon och jag undrar vad väderguden hade tänkt sig för väder. Under denna dag har det växlat från sol till regn och blåst. Vet inte hur det slutade för jag tryckte ned jalusierna. Finns nog med elände i världen så lite väder bryr jag mig inte om.

Stor dag för Frankrike i morgon då det är den stora valdagen. Törs man trycka upp jalusien måntro?

2 svar på ”Vädrets makter

  1. Bra med leveransbesked. Hoppas nu det stämmer!
    Eftersom vädret gör som det vill är det lika bra att acceptera det och fortsätta vara positiv.

Lämna ett svar