En vanlig fredag

Vi har ju våra saker som ska göras och försöker tänka bort resan, men den tränger sig på. JR har satt extradasset bakpå Mackan och jag har tvättat alla våra kläder. Så härligt att kunna hänga all tvätt ute på tork. Nu är det endast lakanen som ska tvättat på måndag och förhoppningsvis kunna torka utomhus. De stoppar jag i maskinen innan vi kör och hämtar H i Montpelliere. Alltför tidigt på morgonen enligt oss alla. Men det är så flyget fungerar just nu.

Varmt och gott ute idag och vi har nog varit utomhus hela dagen. Jag har inte jobbat mer än hängt upp tvätten men JR har rensat hela uppfarten från ogräs. Så duktig han varit och det ser verkligen fint ut nu. Jag har inte så starka nypor att få upp detta elaka fula ogräs. Jag satte mig ute för att klippa tånaglarna. Vilket elände tycker jag. Det är inte någon favoritsyssla och har blivit jobbigare med åren. Men så är det väl och tillslut får vi väl ta hjälp med sådana saker, men ännu är det överkomligt men så tråkigt.

Tror att vi haft den varmaste dagen hittills och vi är inte riktig vana vid värmen. Men dörren till huset är öppen och hundarna kan gå in när de tycker att det blir för varmt. Vi sitter ju gärna här ute och när solen är upp så länge som den är nu. Det är faktiskt snart dags för våra eftermiddags GT:n. Men de får nog vänta tills vi kommer hem igen.

Fredagseftermiddag och det är detta vi lever för. Värmen, solen och lugnet. Okej, det är lov nu och x antal tonåringar har meckat med sin mopeder som nu låter ännu mer. De ska ju provas och köras runt med tills de blir rädda att polisen kommer och beslagtar mopparna. Vi blir inte särskilt störda men jädrar vad de låter. Men de kör ju inte så länge och sedan hade vi endast fågelkvittret att lyssna på.

Lite inköp kvar och sedan är vi nog klara för avfärd tror vi. Men nog känner vi oss lite ringrostiga efter att inte ha kört långa sträckor på tre år. Det kommer att bli bra.

1 svar på ”En vanlig fredag

  1. Ibland är det lite jobbigt att bli äldre men det får man lära sig att leva med.
    Skönt att värmen nu har kommit till er så ni kan vara ute mer.

Lämna ett svar