Dagen före H

Sista händerna för att huset ska vara redo för H:s ankomst gjorde vi idag. Sedan är det ju så skönt att komma hem till ett rent hus. Men först ska vi hämta H på flygplatsen i Montpellier och det sker i morgon tidigt. Notera ordet tidigt och jag får rysningar av det. Flyget från Kastrup går fruktansvärt tidigt och landar också lite väl tidigt för oss. Så hundarna kommer att tro att vi blivit tokiga som stiger upp så tidigt. Men när vi kommit hem kan vi ta det lugnare. H måste få en stunds lugn och koppla av innan vi ger oss iväg med husbilen.

En stund här ute har vi ändå hunnit med idag. Kvällen blir inte lång för oss då vi måste äntra sängen tidigare än vanligt för att få tillräckligt med sömn.

Det var dags att vattna alla krukväxter och det är ju mitt jobb. Ser ni krukan till höger? Jag proppar ju ner lite av varje där när det gäller frön och små gröna knoppar har börjat titta fram. Ska bli roligt att se vad det blir av dessa om de klarar min frånvaro ett tag. Annars får jag börja om igen och det gör mig ingenting. Ska be JR plocka fram fler av våra krukor så jag kan odla i dem.

Lite tråkigt är det om jag inte får se alla knoppar brista ut den första gången för i år. Men de brukar blomma ordentligt så jag får väl se den andra då.

Kvällens inlägg blir kort då vi snart ska sova och nu kommer det att bli en del korta tills vi kommit till Sverige, då allt beror på internet och tillgången till det.

1 svar på ”Dagen före H

Lämna ett svar