Andra dagen på resan upp till Sverige

Vi däckade snabbt efter första etappen av vår resa, men det var en skön sömn för alla. Jag hade satt klockan på sex och vi var uppe i tid. H gick bort och duschade och jag bäddade sängarna. Efter tömning och fyllning då hundarna fått en morgonrastning var vi på rull igen. Idag hade vi åtskilliga mil att köra.

Nu blev landskapet mer platt och vinodlingarna lyste med sin frånvaro. Här påminde landskapet mer om skåne. Ja det var ju dit vi var på väg.

Ursäkta blänket i fotot men jag satt ju på sidan och solen visade sig från sin bästa sida hela tiden.

Vi körde förbi flera byar och närmade oss slutmålet för dagen. Några stopp gjorde vi för mat och rastning av hundarna. Men de sov hela tiden. Vi närmade oss gränsen till Luxemburg.

Lite jobbigt blev det nog denna dag då vi körde så långt. Men klagade någon? Nehej, det gjorde varken våra fyrbenta eller tvåbenta.

När vi kom in i Tyskland såg vi massor av vindmöllor men de stod still så man undrar lite över detta med vindkraft. Men jag är ju ingen som kan något om detta. Tycker ju att man ska satsa mer på kärnkraft men det är min mening.

80 mil senare stannade vi i Rinteln i Tyskland. Campingen var stängd men vi fick stå utanför med el och tillgång till toaletter mm. Vi fick stå gratis och ändå få tillgång till alla faciliteter. Behöver jag säga att vi somnade rätt tidigt? Solnedgången var vacker och detta var en helt fantastisk camping.

En dag kvar till Sverige och lite vila för oss. Men hu så trötta vi var när vi landat här.

4 svar på ”Andra dagen på resan upp till Sverige

  1. Det var en lång körning men ni klarade det ju galant.
    Så bra det löste sig med campingen.

Lämna ett svar