Tredje dagen och vi nådde vårat mål

Klockan kvart i sju rullade vi iväg från Rinteln. Vi hade lovat mannen som gav oss gratis el att vara iväg klockan sju så det löftet höll vi med lite marginal. Det var ju så att vi ville komma till Sibbarp innan de stängde receptionen. JR är inte så pigg på att hålla på med automater vilket var alternativet om vi anlände senare. H ville komma hem och duscha, vi vet ju hur duscharna ser ut på Sibbarp och de är väldigt fina. Jag är inte glad över att behöva stiga upp tidigt men nu ville jag komma fram.

Hundarna somnade nästan genast när vi började köra. De gillar inte heller att gå upp tidigt.

Hela resan genom Tyskland förflöt bra och vi slapp sitta i köer som var helt stilla. Men nog har trafiken ökat sedan vi körde här för tre år sedan. Vädret var växlande och det regnade av och till.

Ett stopp vid Scandinavien Park så H fick köpa ett par flak öl, hundarna en rastning och så åt vi hamburgare till lunch. Vägen genom Danmark är så tråkig tycker jag. Finns ingenting att titta på och äntligen skymtade Malmö när vi kom upp ur röret under Öresund.

Vi hann checka in före sex och sedan körde vi hem H och återvände till Sibbarp. En tur genom Malmö blev det så JR fick en titt på sin gamla hemstad. Det byggs massor med bostäder och JR tyckte att det inte var till någon fördel. Men som han sade så bor vi ju inte här längre.

Den natten somnade vi helt ovaggade och klockan satte vi nio. Nu skulle jag slippa soluppgången. Så fann vi oss gå runt parken som var sig lik. Där har vi gått och pratat om var vårat hus skulle finnas och se ut. Sedan gjorde vi oss klara för att göra de inköp som vi hade planerat. Det tog lite tid men då vi körde till Svågetorp behövde vi inte flänga runt utan allt vi vill ha fanns i affärerna där. Allt på listan var avbockat när vi begav oss tillbaka till Sibbarp.

Under kvällspromenaden bestämde vi oss för att inte köra någonstans på söndagen. En riktig hunddag skulle vi ha där de fick lugn och ro. Något som de verkligen uppskattade. En stilla långpromenad mot småbåtshamnen i Limhamn fick de. Sedan duschade vi tvåbenta oss och förberedde allt inför måndagen.

Men det får ni läsa om i morgon och vi lämnade Sibbarp.

2 svar på ”Tredje dagen och vi nådde vårat mål

Lämna ett svar