Lite förberedelser

Vi ska ju inte köra någon lång sträcka men jag kräver rena rutor. Fotar ju en hel del när vi kör. Sedan brukar vi äta när vi kört en bit. Låta hundarna få en rastning och då mår vi alla bättre. Jag har lagt in rutten på Alva så hon sköter kartan. Jag tog en dusch idag i stället för ett poolbad. Håret behövde tvättas och det gör jag två gånger i veckan, tvättar håret alltså. Vill känna mig fräsch i morgon då vi ska hämta passen. JR kände likadant och därför blev det inget poolbad idag. Men han körde lille duster inne i Mackan och körde högtryckstvätten på utsidan.

Ånej, jag satt inte bara och tittade på när JR arbetade. Först stoppade jag våra smutsiga lakan i tvättmaskinen. Det var väldigt molnigt på morgonen och JR trodde inte att jag skulle kunna hänga dem ute på tork, men jag hade bokat sol och sol blev det. Sedan greppade jag min B&D för det började se för hemskt ut här på framsidan. Fasen vad det växer.

Nu ser man den blå kulan och solcellslamporna fick sig en behövlig tvätt. Jag behöver verkligen ansa den stora lavendeln i höst. Den har växt över förväntan och är på väg ner mot uppfarten. Jag håller på att läsa på hur jag ska gå till väga.

Någon hade tagit ledigt idag och verkade inte alls vilja göra något annat än softa.

Det är väl egentligen så livet ska levas och Turbo vet hur man gör.

Blir tidigt ikväll för oss då vi vill ta det lugnt på morgonen och vi ska ju köra en sväng. Ny ros tittade fram idag.

2 svar på ”Lite förberedelser

Lämna ett svar