Fick leverans idag

Mina shorts och kimono kom idag och jag med andra ord uppdaterat min garderob. Bra att veta att det fungerar eftersom jag är ett stort fan av postorder. Att springa runt i affärer är inte min grej. Sedan att stå i provhytter då värmen är hög är inte heller en inspirationskälla. Eftersom vi bott i arton år på landet har jag beställt det mesta av det vi behövt. Att upptäcka att det fungerar lika bra här är en stor glädje för mig. Jag mäter med måttband hemma och sedan beställer jag och det fungerar väldigt bra.

Vi har haft en skön och varm dag idag som startade med ett bad. Perfekt efter en god frukost. Jag klippte mina naglar och JR klippte gräset. Bra att bli av med alla elaka hårda grässtrån som kan skada hundarnas ögon och nosar. Tror att det var det som orsakade Turbos tass tidigare. Hon är förövrigt helt bra nu. En salva två dagar och så var det bra.

Visst är det så att JR har svårt att gå upp ur ett vatten som har +32 men det verkar som att hans badbyxor inte vill gå upp. Skämt åsido men de blåste in i poolen. Ja, lite blåst hade vi och det var så skönt. Tyckte att det var så roligt att de flöt omkring där. De hann torka i solen till nästa dopp. För vi tog ett till och då var det +33 i poolen. Det är ett rätt bra liv vi har just nu.

Mangoliaträdet börjar blomma nu och stora vita blommor har börjat slå ut. De är så vackra. Hoppas få en utslagen blomma på foto snart.

Än så länge har värmen inte däckat oss och nu väntar kanske två dagar av högre värme och det har vi förberett oss på. Tänk när vi satt i vår husbil och väntade på att få nycklarna till vårat hus. Det var varmt så in i den men våra små fläktar hjälpte till bra. När vi väl kom hit var det som en befrielse. Lite vind och framförallt skugga som gjorde att vi mådde mycket bättre. Det första vi köpte var fläktar och livet var underbart.

Nästa vecka ska det bli svalare och då pratar jag +32 vilket är helt underbart här. Ja, allt är väl relativt eller hur? Normal temperatur under sommaren här och helt underbart.

Vi har inga planer alls och bara är eftersom vi har tagit hemester nu.

2 svar på ”Fick leverans idag

  1. Jag gillar också att beställa varor på nätet. Mycket lugnare.
    Skönt att Turbo är bra igen, det gick fort.
    Det blev dopp i dopp dopp.
    Hemester, perfekt i värmen som ni har nu!

Lämna ett svar