Visst blev det regn igår

Men idag blev det bara sol. Så lakanen åkte i tvättmaskinen och sedan upp på tvättlinan för torkning. Vi tog ett bad efter frukosten och lite mer skulle vi ju göra så det var en perfekt början på dagen. Jag simmade och JR guppade i vattnet. Sedan gick jag in i duschen och tvättade håret och JR skulle köpa en manuck som han absolut behöver inför färdigställandet av trädäcket.

Det blev en rätt svettig promenad för JR med säckakärran och han hade köpt med sig några plankor också. Jag satt ute och hade precis hängt lakanen på tork. Då blev det en liten öl som törstsläckare, vilket JR uppskattade.

Jag gjorde faktiskt mer idag, då jag klippte bort en del av de strån som ploppat upp efter allt regn. Men jag får fortsätta med rabatten i morgon. JR packade upp sin manuck och naturligtvis måste han provköra den.

Någon arbetade väldigt sent idag. Men vi satt och njöt efter ett sent kvällsbad. Riktigt skönt var det. Men jag fångade lite magiska foton från igår då ett regnväder kom sent på kvällen. Avslutar bloggen med dem.

1 svar på ”Visst blev det regn igår

Lämna ett svar