Mer byggmateriel inköpt

Igår hände det ju inte så mycket på byggfronten då vi gjorde rent golven. Någon måtta på arbetet får det väl vara. Idag var det lakanstvätt och pressning av ny apelsinjuice. JR tog säckakärran bort till Weldon för att köpa cement. Efter ett bra tag kom han tillbaka i sällskap med en för mig okänd man. En granne längre bort på gatan hade stannat sin bil och helt resolut tagit över säckakärran, då han tyckte att JR såg alltför trött ut. Vi har trevliga grannar måste jag säga.

Det har varit varmt idag och då gäller det att leta platser som ger lite svalka. Men när blåsten mest känns som en hårfön med varm luft är svalkan mest den som finns i poolen och inomhus. Men jag brukar ändå sitta här på udden en stund och bara andas. Där till vänster ligger plankorna som är stommen till nya trädäcket. Men JR behöver fler säger han så vi ska nog köra en tur denna vecka. Men inte i morgon för då ska det gjutas plintar.

Naturligtvis blir det minst ett dopp också. En stund under parasollet för att lyssna på en sommarpratare. Förresten så lyssnar vi på Babben Larssons självbiografi som kvällslektyr. Passar verkligen bra och vi vill ha intressanta och med bra berättare. Jag gillar verkligen Babben som är årsbarn med oss.

Vi har verkligen kommit in i sommarkänslan och faktiskt känns alla dagar som semester. Visst finns det en del saker som ska göras men vi har ingen stress alls när det ska vara klart.

Dagens blyga söta ros skänker jag till alla som vill ha den.

2 svar på ”Mer byggmateriel inköpt

  1. Underbart med vänliga och hjälpsamma grannar.
    Var sak får ta sin tid.
    Tack för rosen, jag lånar bilden.

Lämna ett svar