Varmt på Paradisudden

Lite för varmt tyckte Kuma som har hållit sig inomhus mest hela dagen. Klokt gjort tycker jag. JR blandade cement och hällde i de hål han gjort för stagen och det var ett svettigt arbete. Jag supportrade allt jag kunde. Servade med vatten och sedan en liten kall öl. Sedan tog vi ett bad i poolen som idag hade +33 och inte svalkade speciellt mycket. Men det var så skönt trots det. Vi guppade runt ett bra tag tills jag måste stiga upp då hundarna krävde att få sin middag.

Sedan tog vi det lugnt och lyssnade på dagens sommarpratare. Nu kommer jag inte ihåg namnet på han som pratade men vi fick lära oss en hel del om Afrikas historia och det var intressant. Tack för den lektionen.

Idag är det på dagen tre år sedan min pappa somnade in. Vi hade en fin kontakt sedan mamma gick bort och eftersom han bodde i vår by i skåne, träffades vi varje dag. Jag skötte det mesta åt honom och han var och åt middag hos oss nästan varje helg. Jag är glad att vi fick den tiden tillsammans för äntligen lärde jag känna honom på riktigt. Fick veta massor om hans uppväxt och hans far och morföräldrar. Ja, jag saknar honom mycket och jag saknar min mamma som har namnsdag idag. Hoppas de har det bra där de är nu. Pappa sade till mig att han visste att det skulle bli bra för han hade fått veta det, men sedan ville han inte berätta mer till min förtrytelse. Kanske hade han lovat att inget berätta?

Vi vattnade alla växter idag och efteråt tog jag mig ett dopp i poolen. JR ville inte göra mig sällskap så jag flöt omkring med Cobblepot och vi hade en riktigt trevlig stund. Så skönt innan vi gick in och stängde dörren för ikväll.

Sådär nu är alla på väg in och då var det klart med vattningen.

ps. jag har bytt tema igen då, hoppas detta ska få vara kvar ett tag ds.

4 svar på ”Varmt på Paradisudden

  1. En del jobb och mycket bad och avkoppling. Bra blandning.
    Det är fint att du har så härliga minnen av din pappa.

Lämna ett svar