Fortsättning på gårdagens resa

Jag lovade att fortsätta visa lite från resan vi gjorde igår. Vi körde ju runt Beziers och såg oss omkring. Slutade berätta igår då vi hunnit till den västra sidan som ligger vid Canal de Midi.

Rundade borgen och slottet på närmare håll innan vi körde ut ur staden och mot andra mål.
Ett sista hus som verkar vara någon slags restaurang eller café idag. Men troligtvis hyste det något annat som jag inte har en aning om. Skymtade även några av de äldre slussarna men fick inte någon bra bild. Det är ju inte sista gången vi kör här så nästa gång kanske…
En vacker allé leder ut ur staden den här vägen. Så ståtlig den är. När man passerat denna öppnar sig landskapet och på höger sida ligger många riktigt stora villor. Nybyggda och det bor säkert någon celebritet i någon av dem. Kan konstatera att de som bor där med utsikt mot Pyrenéerna har en hel del pengar.
De husen sparar jag till en annan gång. Eller rättare sagt så fick jag inget bra foto på dem. Men det var till denna rondell vi skulle och Brico Depå. JR:s favoritställe och de har ofta vad han behöver för våra byggprojekt.
Jag väntade i bilen med hundarna och med solen i baken där dörren till toaletten är stängd, kunde jag ha det hyfsat svalt med båda sidofönstren nere en bra bit och korsdrag var det skönt. Hundarna sov och JR dröjde inte alls länge så när plankorna var inne i Mackan kunde vi köra hem.
Tillbaka mot Beziers innan vi kunde svänga in på vår väg. Inte mycket trafik idag och allt flöt på väldigt bra.
Sådär då var vi på vår väg då. Vi älskar synen av bergen långt där borta och nu ska det bli gott med en kall öl. Hundarna är alltid så glada när vi backar in framför grinden.
Där är vår allé och våra vingårdar.

JR väntade med att bära in plankorna tills idag då han var utvilad. Vi tog en öl och hundarna fick mat, innan vi plumsade i poolen. Så skönt det var. Hundarna gjorde sin toalett efter maten och sedan lade de sig inomhus där jag satte på ac:n direkt vi kom hem. Sedan sov de resten av kvällen tills vi gick ut för nattens toalett.

Idag har jag tagit det lugnt och efter att JR burit in plankorna gjorde han det också. Vi badade och lyssnade på vår bok Barbro före Babben av Babben Larsson. Hoppade över dagens sommarpratare då vi inte kände för ämnet han skulle prata om.

I morgon blir vi hemma och då ska bygget fortsätta och jag ska köra en maskin med kläder. Alltså lite vardagliga saker som vi behöver göra.

2 svar på ”Fortsättning på gårdagens resa

  1. Kul med lite bilder från resan i dag också. Förstår att ni alla fyra var glada över att komma hem igen.
    Härligt att bara koppla av sedan.
    Vardagliga saker kan faktiskt också vara trevliga att göra.

Lämna ett svar