Fredagspyssel

Vet faktiskt inte om det var så mycket pyssel, utan mer sysslor ska man nog kalla det vi gjorde idag. JR tog teslan till Super-U och Weldon för diverse inköp. Jag satte lite kläder i tvättmaskinen, bäddade sängen och dukade till frukosten. Det är ju de vanliga sakerna vi gör var morgon och det är inte direkt pyssel, men väldigt trevliga och som får mig att må bra. Att ha rutiner som får mig att känna mig hemma är så mysigt.

Igår när vi satt och åt frukost klingade det på grinden och JR hade fått ett paket. Det är nämligen så att vi fått x antal stenskott på Mackans huv. Skulle vi måla om den eller vad skulle vi göra? JR hittade en tysk sida och hittade ett stenskottsskydd av konstläder. Okej, värt ett försök tyckte vi då det inte kostade så mycket. Igår kom det och det ser ju riktigt snyggt ut tycker jag. JR blev nöjd och vi får se hur länge den är snygg.
Cikadorna låter nästan öronbedövande nu och ibland sitter de i våra träd. Men för det mesta verkar de tillbringa sin tid nere i vinfältet. Fast igår ramlade en cikada ner på vårat bord när vi satt där. JR såg till att den kom tillbaka i sitt rätta element.

Idag ringde det på grinden och JR var ute för att ta emot alla cementsäckar han beställt. Han kom in helt slut efter att ha hjälpt till att bära in två säckar. Han hade beställt tolv stycken och mannen som levererade dem slängde upp en säck på axeln och bar in den utan att blinka. 250 kilo är det i var säck. Rena rama stålmannen som levererade.
Säckarna är där och Kuma har inspekterat dem i vanlig ordning. För ingenting undgår honom. Luktsinnet är det inget fel på hos vår kille.
Vi har haft det varmt idag men på eftermiddagen blev det riktigt skönt. +35 och tyvärr ingen vind idag. Vi har badat och lyssnat på dagens sommarpratare. JR har sågat lite plankor innan badet men sedan fick han inte göra mer för chefen. Han lydde ledningen och vi har inte bråttom. Det finns en dag i morgon också.

4 svar på ”Fredagspyssel

  1. Jag gillar också att ha vissa rutiner i synnerhet på förmiddagen.
    Blev riktigt snyggt på motorhuven.
    Det var mycket cement. Skönt att få hjälp med bärandet av en stålman.
    Skönt att ta det lugnt senare, behövs i värmen.

Lämna ett svar