Gick ut men vände och gick in igen

Idag har vi tillbringat en del av dagen inomhus. Inte för att det varit för varmt, okej det har varit varmt, men vi var tvungna att göra rent golven. Rätt trevlig sysselsättning med ac på. Men när vi var klara satte vi oss ute under parasollet. Belöning för vårat arbete blev var sin 25 cl öl. Gott men egentligen längtade vi efter ett bad, så när hundarna fått sin middag sänkte vi oss ned i det varma vattnet. Det var varmt och inte direkt svalkande men det är ändå så skönt att bara flyta runt en stund.

Då gick hundarna in igen. Inte för att de är ute så långa stunder på dagarna. Lite för varmt då man är pälsbeklädd. Men faktum är att ingen av våra hundar har så ont av värme. De behöver ju inte gå på stekhett underlag heller så tassarna blir inte kokheta. Jag köpte en liten barnpool som de kan gå in i och svalka tassarna men de var inte intresserade alls av den. Vatten är inte deras grej. Det enda det är bra till är att dricka.
Söndag ska man vila menar Kuma. Det är hans favoritsysselsättning nu på äldre dar. Turbo håller honom sällskap stor del av dagen, men hon vill gärna vara ute med oss ett tag då och då.
Vi brukar äta lite godis när vi lyssnar på sommarpratet som är varje dag nu. Vi är Turbo och jag. Gissa om hon var glad idag då hon fick en tomat extra då jag ville ha foto som bevis på att hon äter tomater. Hon älskar dem och tar oftast hela i munnen och äter upp snabbt utan att släppa ner den på marken. Därför blev det ett par fler än hon brukar få.
Turbo äter det mesta i grönsaksväg. Men hon tycker inte om paprika. Var morgon vill hon ha en morot att knapra på och det får hon då hon är så galen i mat. Hon sitter gärna med när JR lagar mat och det blir en bit gurka och för att hon ska bli nöjd även en morot.

Efter att vi städat tog vi ledigt resten av dagen och det är så vi brukar göra. Inte arbeta för många timmar utan stanna upp och njuta av livet.

1 svar på ”Gick ut men vände och gick in igen

Lämna ett svar