Provtagning för oss

Att det alltid ska vara så att vi sover så dåligt inför saker vi måste göra. Men så är det bara och jag som skulle lämna urinprov, vaknade väl en gång i timmen från klockan sju. Men jag grejade det och väckte alla vid tio. Vi hade en plan att komma till labbet strax före lunch, för då borde det var färre människor där. Eftersom man ska vara fastande borde de flesta komma tidigare på morgonen. De har öppet från sju till sju på kvällen, så det var var vår plan.

Molnigt när vi gav oss iväg. Hundarna lämnade vi hemma då det är varmt ute och vi visste inte hur lång tid det skulle ta. De har det bättre hemma med ac på och de sover alltid en stund efter att vi stigit upp. En toalett och så sover de igen.
För säkerhetsskull lade vi in adressen i Alva och det var faktiskt JR som klarade av det. Vet inte om jag var trött eller bara nervös för jag lyckades inte göra det. Men nu är vi äntligen på väg och det känns bra.

Det ska inte vara så långt till labbet så vi behöver inte stressa alls.

Men för tusan denna rondell känner vi igen, förutom snurrorna som står i mitten. Vi har rundat den tidigare och nu känner vi igen oss väldigt mycket. Har vi rätt så vet vi absolut var vi ska parkera Mackan. Det visade sig att vi hade rätt och hittade en bar plats. En kort bit att gå till:
Där i huset till vänster om möbelaffären ligger Labsud. Precis som vi tänkt oss var det i princip folktomt där inne. Vi blev expierade fort och sedan vinkade en syster på mig och en annan på JR. De är så duktiga dessa systrar för på bara några minuter var vi klara. Så vi traskade tillbaka till Mackan och vände hemåt.
En timme tog det hela och vi är nöjda med att det tog så kort tid. JR släppte av mig hemma och körde sedan till Super-U. Hundarna så nöjda med att jag var hemma. Men jag får aldrig dessa glädjetjut som JR får när han kommer hem. Nää men det är väl så att jag ska vara hemma medan pappa kan köra ut på olika saker och det är så roligt när han kommer hem igen. Vet inte vad jag ska tycka om det.

Äntligen kunde vi få vår efterlängtade frukost. Sedan var vi fria att göra vad vi ville. På eftermiddagen kom labbresultaten på mail och de såg mycket bra ut. Ja, sådan service har vi här. Vi behöver inte gå runt och grubbla på vilka värden vi har utan de kommer efter några timmar på mail.

En simtur i poolen blev det på eftermiddagen och sedan en stund under parasollet. Kan berätta att min potatissallad var väldigt god och JR hade köpt rostbiff till den. Tog guacamole till det och färska grönsaker. Det bästa är att det blev över till i morgon, så vi har morgondagens middag klar. Jag kommer absolut att göra denna potatissallad flera gånger.

Vi kan summera denna dag som väldigt lyckad då JR fått kontakt med de som ska byta vår gaspanna och det vill vi göra före vintern. En stetson är även på väg. Om någon undrar så är det en hatt. JR har fått en sådan av mig bara för att.

1 svar på ”Provtagning för oss

  1. Oj, det var snabba puckar med provtagningen och resultatet :-O
    Junior blir inte heller lika glad längre när han ser mig, var nog i Sverige alldeles för länge, för nu är det bara husse som gäller, innan var det bara jag som gällde 😀

Lämna ett svar