Dopfest idag

Vår granne har fått en liten och idag var det dopfest. Mycket folk och öppet hus med grindarna öppna hela dagen. Tur att vädret vänt och blivit soligt igen. Kalaset blev väldigt lyckat.

Vi tog ett bad på kvällen och det var vi inte ensamma om för det var inte endast våra badkläder som hängde ute på tork. Vi är ju en del introverta så vi satte oss under nya parasollet på kvällen och lyssnade på vår ljudbok.

JR fick välja färg denna gången och det blev blå. Nästa gång är det jag som väljer färg. Jag valde ju förra färgen. Omväxling förnöjer eller hur?

Vår dogwalk har utvecklat sig och Turbo tycker att det är roligt att trippa ut där. Man har en fin utsikt över vinfältet därifrån. Ska bli roligt när det hela är klart och hon kan kika på oss när vi simmar runt.

Jag har donat lite inomhus och JR körde iväg allt vårat trädgårdsavfall till återvinningen. Vi hade en del säckar. Skönt att ha fått iväg det.

Lagom varmt idag tyckte hundarna och Kuma gjorde flera turer runt trädgården. Vi har det rätt bra nu tycker han. Ska inte klaga jag heller.

I morgon ska det bli varmare så vi tänker ta det lugnt då. Ja, det är ju ändå söndag.

9 svar på ”Dopfest idag

  1. Trevligt med en fest på andra sidan. Lite att titta på.
    Underbar blå färg på det nya parasollen.
    Lite flitigt även igår.

Lämna ett svar